Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jiný ovladač k televizoru

Od: patronka* odpovědí: 8 změna:

Přeji dobrý den, mám malou otázečku - s novým set-top boxem mi dodali i dálkový ovladač, ten má ale dost malá tlačítka a ještě jsou blízko u sebe, takže je těžké, trefit se na to jedno správné. V eshopech nabízejí spousty různých, tak mne napadlo, že bych mohla použít DO od přístroje, který už nebude oživován. Jak mu ale vysvětlit, co má dálkově ovládat? Děkuji :)

doplněno 20.01.20 17:37:

Tak koukám, že moje otázka byla hodně naivní. Budu raději hledat něco, co by nahradilo můj tlustý prstík :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Na Aliexpress ovladač který se dokáže naučit až 3 zařízení vychází kolem 100kč.Na rozdíl od ovladačů které se u nás prodávají nemá databázi zařízení různých značek ale každé tlačítko se programuje zvlášť. Tím je větší pravděpodobnost že ho naučíte všechno co používáte ale na druhou stranu programovat 3 ovladače knoflík po knoflíku, to bude zábava na pěkně dlouhý večer.
Mám takový a naprosto super - skvěle sedí v ruce...

hodnocení

4x

Aby to fungovalo, musela byste koupit univerzální dálkový ovladač, který podporuje typ vašeho přijímače, a nebo takový, který se dokáže učit a naprogramujete si ho pomocí funkčního ovladače sama.

Tedy je šance, že ovladač od podobného zařízení bude fungovat, ale rozhodně to není pravidlem ;)

hodnocení

2x

Univcerzální ovladače existují, ovšem cena za un iverzalitu může býd je ń neúpná funkčnost, něco to prostě nedokáže.

fran56ris*
hodnocení

2x

neven.cz/...

Tento ovladač slibuje že umí všechno.

Panebože, to je ergonomická hovadina. Když budu chtít mačkat tlačítka ve spodních řadách, to budu v ruce držet za ten špičatý konec? Jo aha, musím jej otočit vzhůru nohama! *zed*

Číňani, no.

Ovladač pro settopbox naprosto zbytečný až nevhodný.

A kam v tom SetTopBoxu píchnete ten USB přijímač?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]