Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung Galaxy J5

Od: aja1946® odpovědí: 6 změna:

Má nebo nemá baterku, pokud ano, kde, díky

doplněno 20.01.20 14:12:

Špatně jsem se vyjádřila, myslím tím osvětlení, nedávno jsem videěla jednoho pána, který si svítil mobilem na jízdní řád. Má to taky tento mobil?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jestli myslíte akumulátor, ta samozřejmě, jako každý mobil, ho má. Bez něj by těžko fungoval. Je, světe div se, uvnitř mobilu :)

A jestli myslíte svítilnu, tak tu má taky, hned vedle zadního foťáku a spustit jde buď aplikací, nebo ikonkou mezi rychlími přepínači po stažení lišty.

O svítilně píšu v druhé části svého příspěvku.
hodnocení

Díky, ale ikonku nemohu najít, v nastavení není, nemohu anjít ani Nástroje, které jsou v jincýh mobilech, mžete mi podrobně n apsat, jak mám postupovat,ani nevím, ,jaká lišta, dík

hodnocení

0x

Zkuste se podívat na tuto diskuzi nebo si stáhněte přímo pro Samsung aplikaci Baterka

hodnocení

Děkuji moc, tak tam mě to hledat nenapadlo, já to hledala v nastavení.

karel556*
hodnocení

0x

Na svícení mobilem si stáhněte potřebnou aplikaci na Obchod Play, je jich tam spousta, nejčastěji pod názvem svítilna + něco.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]