Nejste přihlášen/a.
Včera se nám TV Toshiba sama restartovala, jenže od té doby se neustále jen restartuje - sotva naskočí uvítací obrazovka s logem Toshiba, hned se zase vypne a tak pořád dokola. Na ovladač nereaguje, taktéž to není ovladačem způsobené, zkoušeli jsme zněj vytáhnout baterky a TV pokračovala. Zkoušeli jsme ji vytáhnout ze zásuvky a zapnout ji jinam, nepomohlo. Zkoušeli jsme vypnout wifi (televize má internet, tak kdyby to způsobovalo něco z internetu), bez výsledku. Nedá se dostat k nastavení, protože se televize úplně nezapne, jen bliká stand-by kontrolka a občas se objeví uvítací logo Toshiba. Ovladač přes mobil to taky ignoruje. Nevíte, kde může být závada a co se s tím dá dělat, krom reklamace?
Děkuji za odpovědi.
Žádný zdroj, žádné kondenzátory. Takhle se projevu poškozená operační paměť. Deska bootuje, ale zasekne se, tak se restartuje. Po škole jsem pracoval pár let u Philipsu a tohle byla vcelku běžná závada.
PS: Jen poznámka k těm často zmiňovaným vadným kondenzátorům. Za 4 roky v té práci mi prošlo rukama +- 2100 televizorů a ani v jedné žádný vadný kondenzátor nebyl.
zkuste zapnout bez jakýchkoliv kabelů typu HDMI, scart,... - prostě jen v elektrické síti...
tak servis...
Já zažil něco podobného, když byla závada na HDMI kabelu (skrat.. který si pak hrál s TV bez možnosti ovlivnit)... Tady je něco špatně uvnitř.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.