Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil se seká,vypíná sám od sebe aplikace

Od: dominikcze odpovědí: 6 změna:

Dobrý den , potřebuji poradit mám xioami redmi note 7 bohužel propadla zaruka...
občas se sekne a sam se vypne nebo mi vypíná aplikace ... co stím?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nox®
hodnocení

2x

Zálohujte potřebná data, zkontrolujte aktualizace a udělejte tovární nastavení.

mark123

uvedením do továrního nastavení obvykle odstraníte všechny aplikace a to včetně té která vám tam způsobuje tyhle problémy (protože to určitě dělá nějaká aplikace, mohl byste teoreticky zkouše jednu po druhé mazat ale rychlejší je to tovární nastavení a prostě si znovu nainstalovat jen ty o které skutečně stojíte - a tentokrát s rozvahou a nedávat tam každou pitomost zaskládanou reklamami, žádné zrychlovače, uvolňovače paměti, antiviry, nic z toho, jsou to jen žrouti výkonu)

dominikcze
hodnocení

Už jsem provedl tovární obnovení ,stáhl 3 balíčky aktualizaci a stále se lehce sekne .. zkontroluji aktualizace a píše ze nejsou ale ldyz dam stáhnout nejnovější balíček tak to stáhne a nainstaluje se to do 58% a pak se zapne mobil
Stáhl sem tento balíček 3x
pi*

"... nainstaluje se .. a pak se zapne mobil"

To je zmatečná informace! Leda že se restartuje.

dominikcze
hodnocení

Toto to dělá neustále

olinl
hodnocení

0x

Pokud máš v mobilu vloženou SD paměť. kartu, vyndej ji, může tam být nějaký "záložní program" který "ruší" nový software (firmware). Vyjmi i SIMkartu. Pokud i přesto vše selže, stáhni obrázky, videa, dokumenty apod. na jiné úložiště a nainstaluj nebo nech v dobrém servisu nainstalovat origo firmware. Pokud ani to nezabere, je chyba v telefonu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]