Nejste přihlášen/a.
Používám 2 stb
1) jeden k (nekopromisnímu) přepínání programů: v 18,45 přepnout na Prima COOL, 18,55 přepnout na Prima (právy), 19,00 přepnout na ČT 1 (zprávy), a v 19,30 přepnout na Nova (zprávy). Pořídil jsem si stb SENCOR a ten to neumí. Poradíte?
2) druhý k nahrávání TV pořadů na USB. Pořídil jsem si druhy SENCOR a mám s ním problémy, Když nastavím časovače k nahrávání, tak se buď samovolně smažou, nebo se nahraje jen některý načasovaný pořad, jen málokdy se nahrají všechny načasované. SENCOR je k této funkci nespolehlivý (kapacita USB je k nahrávání dostatečná). Poradíte?.
Jistě poradil bych nenahrávat pořady ale dívat se na ně v archivu, u české televize je to třeba iVysílání. Pustíte si tam cokoliv co vysílali v minulosti a nemusíte nahrávat nic. Pokud byste chtěl takový archiv pro všechny televizní stanice, doporučuji lepsi.tv nebo kuki.cz kde je takový archiv dostupný pro všechny televizní stanice a vůbec neřešit set top box.
STB Sencor je momentálně na trhu hafo.*) Možná mají stejné menu a způsob ovládání, ale zaručit to nelze, takže by to chtělo prozradit přesný typ obou stb. Jinak bych stejně jako předřečníci odhadoval, že se nastavení dob pro nahrávání překrývají a pak stb jeden kolizní záznam vynechá. Jen mě trochu mate, že stb neohlásí chybu už při zadávání kolizních časů.
Mnou používaný stb Sencor, funkci, která neumožňuje použít časovač k nahrávání, pořadu, který by se časově přkrýval s některým již zadaným, má. Problém je ale v tom, že se v souvislosti s přechdem na dbv t2, objevila na trhu spousta nových typů stb, jejichž funkce nebyly prodavačům ani veřejnosti, dostatečně známy k poskytnutí relevantních informací, které se z návodů bez ověření nebo zkušeností nedaly bezpečně vyčíst. Z toho důvodu je poznámka ernie o zakoupené Škodovce nekorektní. V každém případě budu muset zakoupit jiný spolehlivější stb, než je Sencor. Ostatně mám od zníněné firmy ještě další dvě věci, televizor a holicí strojek a obojí je, jako by to projektoval nějaký Otík Rákosník, momentálně zaostaly...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.