Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dostal jsem k Vánocům TV Samsung řady 5300. Jak se vlastně dnes řeší nahrávání TV signálu? Mám smůlu, že nemám řadu 5500 (pak ale nahraji stejně ale jen kodovaně, tj při eventuální poruše HDD nebo desky TV jsem skončil.) Recordér Panasonic s HDD také moc k sehnání není - je to jedinné řešení? nebo mám předřadit STB s možnosti nahrávání? Naštěstí mám VHS, ale mělo by to jít dnes nějak elegantněji. Myslím špatně a nesprávně? Děkuji Vám.
nedělej z výhry prohru! kéž bych taky dostal takovou TV zdarma! TV s nahráváním je stejně na nic, pokud nemá dva tunery tak, abys z jednoho nahrával a na druhý třeba koukal. Zakup jednoduchý levný setopbox s nahráváním na USB a flash k tomu nebo ext. HDD 2.5".
doplněno 08.01.13 12:36: co je to VHS . . . .
S tím nahráváním přímo v tv máte pravdu, záznam pak přehrajete právě jen v té samé tv, takže na archivování nahrávek to moc není, spíše jen na zaznamenání nějakého aktuálního pořadu, který nemůžete vidět přímo, pak zhlédnout a vymazat.
Jednou možností jsou právě ty DVD/HDD rekordéry a myslím, že rekordérů Panasonic (a samozřejmě i jiných značek) je k sehnání dost, viz ZDE.
Další a asi nejlevnější řešení je zmiňovaný STB s možností nahrávání.
A další možností je nějaké MMC (multimediální centrum) s integrovaným DVB-T tunerem. Třeba ZDE. To Vám kromě záznamu zajistí také přehrávání většinou snad všech myslitelných videoformátů. Takže díky němu sbohem neskladné dvd disky, všechno se našupe na flasky nebo externí HDD nebo nějaký NAS server.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.