Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
opakovaně se mi stává, že telefon(iPhone) je na signálu a volající se nedovolá-volaný účastník je nedostupný.
Mě ihned přijde SMS o zmeškaném volání. A zpět se dovolám. Operátor je Vodafone.
Nevíte někdo co s tím?
Mohla by to být závada toho konkrétního iPhonu, vymlouvat se na síť sice můžeme ale mě se třeba toto s android telefonem nestalo nikdy. Zkuste ten iZázrak restartovat, třeba se probere. Viz komentář zde forum.odorik.cz/... uživatele xsouku04, který toto v souvislosti s iPhony popisuje a občasný jejich restart doporučuje.
s operátorem to má smysl řešit teprve až vyloučíte vliv svého telefonu, takže pokud se vám to stává často jednoduše používejte chvíli jiný telefon zda se to stane i na něm. Teprve pokud ano pak to řešte s operátorem. Jinak prostě jen řekne, že je chyba ve vašem koncovém zařízení a máte to řešit jeho výměnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.