Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedostupný telefon

Od: kroub odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

opakovaně se mi stává, že telefon(iPhone) je na signálu a volající se nedovolá-volaný účastník je nedostupný.

Mě ihned přijde SMS o zmeškaném volání. A zpět se dovolám. Operátor je Vodafone.

Nevíte někdo co s tím?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

0x
Na nekterych mistech bud je slaby 4g signal a telefon je obcas mimo sit, jak se snazi prepnout na rychlejsi sit. Nebo na rozhrani mezi dvema vysilaci. Vyresit se to da prepnutim v telefonu na 2g, ale neda se pak byt na netu kvuli rychlosti.

mark132
hodnocení

0x

Mohla by to být závada toho konkrétního iPhonu, vymlouvat se na síť sice můžeme ale mě se třeba toto s android telefonem nestalo nikdy. Zkuste ten iZázrak restartovat, třeba se probere. Viz komentář zde forum.odorik.cz/... uživatele xsouku04, který toto v souvislosti s iPhony popisuje a občasný jejich restart doporučuje.

mark132

s operátorem to má smysl řešit teprve až vyloučíte vliv svého telefonu, takže pokud se vám to stává často jednoduše používejte chvíli jiný telefon zda se to stane i na něm. Teprve pokud ano pak to řešte s operátorem. Jinak prostě jen řekne, že je chyba ve vašem koncovém zařízení a máte to řešit jeho výměnou.

lucy*
hodnocení

0x
Podarilo se vam to nejak vyresit? Mam stejny problem. V Android to nedela., nicmene v ramci hledani reseni vymena SIM a pri reklamaci i zarizeni, ale problem pretrvava.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]