Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung a You Tube

Od: aloisb® odpovědí: 11 změna:

Mám TV Samsung, u které mi zmizela ikona You Tube a napsalo to hlášku, že tato aplikace již nebude podporována. Co se dá proti tomu dělat a jakým způsobem bych měl YT pouštět?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ta hláška mluví jasně. Dělat se dá to, že si YouTube pustíš na PC.

hodnocení

Takže nákup televizoru SAMSUNG nikomu silně nedoporučuji !*cert*

123*

Mám a normálně youtube funguje

to bohužel není zdaleka jen u Samsungu.

hodnocení

To 123 : A máš tam instalovanou aplikaci nebo musíš na https://youtube?

123*

Zmáčknu smarthup objeví se youtube kliknu a jsem tam

@aloisb - každý nepotřebuje k životu YouTube. Takže, jen proto není nutné zatracovat Samsung. A mimochodem, také mám Samsung, teď jsem to zkusil a normálně YouTube jede.

Ono totiž záleží na modelu konkrétní televize. Samsung to dělá běžně, že po nějaké době přestane upgradovat aplikace pro své starší modely. Takže na TV například modelový rok 2017 YT normálně jede, tak na televizi která je o rok či dva starší už ne.

Tohle byl jeden z důvodů proč jsem si dalšího Samsunga už nepořídil ač jsem byl celkem spokojen.

Mám Samsung z r. 2015 a není problém.

postet
hodnocení

0x

youtube-dl nebo potplayer umí youtube linky pouštět

hodnocení

To umí televizor s Androidem také*tanec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]