Nejste přihlášen/a.
Ahoj, je tu nějaký zkušený Arduiňák? Potřebuju na jeden projet vymáčnout z Arduino Nano celkem 21 digitálních výstupů. Vstupy žádné nepotřebuju, ani komunikaci, jen spínání výstupů časově na základě nahraného programu. Bohužel mi ještě Arduino nepřišlo, abych to mohl vyzkoušet, mám tu jen Uno a tam jdou prakticky všechny piny nastavit jako digitální výstup, ať už se jedná o AI nebo piny pro sériovou komunikaci (TX, RX).
Tak mi jde o to, jestli je reálné toto z Arduino Nano vymáčknout. Teoreticky jsem napočítal 22 použitelných pinů, ale netuším, zda jdou opravdu všechny používat, jak potřebuji. Všechny budou spínat rezistivní zátěž pomocí tranzistoru, takže jde maximálně o jednotky mA v součtu.
Díky
Větší šanci budete mít snad na pistek.eu/... arduino8.webnode.cz/... a podobných.
A docs.uart.cz/... už určitě znáte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.