Nejste přihlášen/a.
dobry den, driv jsem mela iphone 6s s podobnym problemem jako ted s aktualnim telefonem , Iphone SE.
Iphone 6s se ukazoval ze se nabiji, ale procenta klesala. i kdyz byl na nabijecce.
Ted mam od vanoc tento novy. Byl z pouzitych repasovany, z lepsiho oddeleni. nepsali, ze by tam byl problem s baterkou, jen par skrabancu. Od 6s jsem si kupovala novou nabijecku kterou pouzivam na SE. Mam ho 3 tydny. Vcera mi to zacalo blbnout. Prestal nabijet, nabijecku jsem ototcila a zase se nabil. Pak se mi vybil na 0% A asi 2 a pul hodiny byl na nabijecce. chvilkama se neukazovalo nic, pak zase cervena baterka.Konecne se mi zapl, tak jsen si oddychla , ale dneska se mi stalo uplne to same , ale procenta klesala a stoupala mezi 4,5 a 6%. Pak se na 5% vypl uplne. Nabijim uz 3 hodiny a furt nic.
Iphone 6s se ukazoval ze se nabiji, ale procenta klesala. i kdyz byl na nabijecce.
Ted mam od vanoc tento novy. Byl z pouzitych repasovany, z lepsiho oddeleni. nepsali, ze by tam byl problem s baterkou, jen par skrabancu. Od 6s jsem si kupovala novou nabijecku kterou pouzivam na SE. Mam ho 3 tydny. Vcera mi to zacalo blbnout. Prestal nabijet, nabijecku jsem ototcila a zase se nabil. Pak se mi vybil na 0% A asi 2 a pul hodiny byl na nabijecce. chvilkama se neukazovalo nic, pak zase cervena baterka.Konecne se mi zapl, tak jsen si oddychla , ale dneska se mi stalo uplne to same , ale procenta klesala a stoupala mezi 4,5 a 6%. Pak se na 5% vypl uplne. Nabijim uz 3 hodiny a furt nic.
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
jmlc®
2x
Co byste chtěla slyšet? Je to rozbitý... servis od tisícovky výš. Staré Iphony se dávají jako těžítka nebo do ekodvoru. Kdo koupí, většinou zapláče nad vyhozenými penězi. Pokud je repasovaný a z prodejny, máte jistě nárok na servis-reklamujte!
0x
Telefon zareklamovat a po opravě ihned prodat. Zakoupit nějaký telefon s Androidem, třeba XIAOMI.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]