dobry den, driv jsem mela iphone 6s s podobnym problemem jako ted s aktualnim telefonem , Iphone SE. Iphone 6s se ukazoval ze se nabiji, ale procenta klesala. i kdyz byl na nabijecce. Ted mam od vanoc tento novy. Byl z pouzitych repasovany, z lepsiho oddeleni. nepsali, ze by tam byl problem s baterkou, jen par skrabancu. Od 6s jsem si kupovala novou nabijecku kterou pouzivam na SE. Mam ho 3 tydny. Vcera mi to zacalo blbnout. Prestal nabijet, nabijecku jsem ototcila a zase se nabil. Pak se mi vybil na 0% A asi 2 a pul hodiny byl na nabijecce. chvilkama se neukazovalo nic, pak zase cervena baterka.Konecne se mi zapl, tak jsen si oddychla , ale dneska se mi stalo uplne to same , ale procenta klesala a stoupala mezi 4,5 a 6%. Pak se na 5% vypl uplne. Nabijim uz 3 hodiny a furt nic.
Co byste chtěla slyšet? Je to rozbitý... servis od tisícovky výš. Staré Iphony se dávají jako těžítka nebo do ekodvoru. Kdo koupí, většinou zapláče nad vyhozenými penězi. Pokud je repasovaný a z prodejny, máte jistě nárok na servis-reklamujte!
Může být vadná i nabíječka. Nutno použít jinou, dobrou a vhodnou pro tento mobil (třeba vypůjčit) a pokud se bude závada opakovat, vzhledem k tomu, že jej máš 3 týdny, reklamovat. Nic víc radit asi nelze.
Zkus nabít telefon přes počítačovou USB zásuvku (pokud je to mechanicky možné). Někdo tu psal, že to funguje a dá se tak baterie telefonu dobít. Další by mohla být slabá nebo špatná nabíječka či konektor z nabíječky, který nemá stálý kontakt v mobilu. Další postup-reklamace..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.