Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seklý obraz Akční kamery Sencor

Od: ondry6561 odpovědí: 3 změna:
Dobrý den. Koupil jsem si akční kameru Sencor 4k20wr. Vložil jsem tam 32gb sd. Když začnu natáčet video delší než 1 minutu, tak se mi video vždy sekne po jedné minutě a obraz zůstane stát. Prosím, nevíte někdo co je příčinou? Předem děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zkuste začít "resetem" kamery, pak nastavením délky nahrávacíh smyček.. no a na konec asi reklamace...

hodnocení

0x

No tak jsem koukal na videa a vypadá to, že ta kamera bude pěkný shit a sekání její vlastnost. Co taky čekat od šuntu za tisícovku. Pochybuju, že to má dostatečně dimenzovaný buffer na to, aby to stíhalo snímat byť jen 1080 30 fps, natož deklarovaný 4K. Ale hlavně, že je to voděodolný do třiceti metrů. Obraz na úrovni levného mobilu.

hodnocení

0x
Zkuste nastavit nižší kvalitu záznamu, jestli to bude dělat taky. Jakou má karta certifikaci? Většina kamer vyžaduje UHS kartu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]