Nejste přihlášen/a.
V navigaci Navitel MS400 se zobrazuje stále Asie,není tam Evropa poradí někdo co s tím?
Jste registrován na navitel.cz? Pak po přidání zařízení a vložení licemčního klíče ve tvaru "ХХХХХ-ХХХХХ-хххх-хххх-хххх"si můžete stáhnout mapy, jsou tam odkazy, jak na to...
Jestliže je aplikace v zařízení již aktivována, licenční klíč snadno zjistíte pokud po spuštění aplikace Navitel Navigator přejdete na - ve verzi 8.5.0.954 nebo vyšší:
Menu > Můj Navitel > Stáhnout mapy > Navitel Navigator;
- ve verzi 5.5.0.0 - 8.5.0.39:
Menu > Můj Navitel > Moje produkty > Navitel Navigator;
- v dřívějších verzích:
Menu > Informace > O programu.
Klíč lze také nalézt na tištěné licenční kartě (pokud byla dodána s balíčkem) nebo v textovém souboru RegistrationKeys.txt uloženém v paměti zařízení.
Licenční klíč se nikdy nevyskytuje na samotném přístroji!
Měl jste dostat:
Obsah balení:
Osobní navigační zařízení (PND) NAVITEL MS400
Držák do auta
Adaptér do vozidla 12V-24V
Mini-USB kabel
Stylus
Uživatelská příručka
Záruční list
Mapy:
Rakousko, Bělorusko, Švýcarsko, Lichtenštejnsko, Česká Republika, Německo, Estonsko, Litva, Lotyšsko, Polsko, Slovensko, Ukrajina.
a žádná Asie...
Případně podle odkazů zde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.