Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IPhone - přehlášení na jiného uživatele

Od: ivok odpovědí: 2 změna:

Koupil jsem iPhone. Po zapnutí se mi ukáže jméno nějakého člověka - viz foto. Prodávající mi tvrdí, že telefon není na nikoho přihlášen. Mluvil pravdu, když tam vidím jeho jméno? Je přihlášen telefon již k iCloudu, když je tam poznámka, že iCloud bude možné použít až po ověření e-mailové adresy? Je možné za těchto podmínek - viz. obrázky - bez problému přihlásit telefon na moje Apple ID a normálně jej bez omezení používat? Děkuji.

IPhone - přehlášení na jiného uživatele
IPhone - přehlášení na jiného uživatele #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepek*
hodnocení

0x
Telefon je přihlášený na toho člověka jehož jméno je v nastavení. Pokud nevíte jeho heslo, nedá se s tím nic dělat a koupil jste si drahé svítící těžítko.

karel556*
hodnocení

0x

a zkusil jste tedy použít jiné telefonní číslo a jiný e-mail?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]