Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který operátor dá dvě simky stejné tel.č.?

Od: sykorka* odpovědí: 3 změna:

opravdu moc by se mi hodily dvě sim-karty do dvou telefonů, ale můj operátor je neposkytuje :( jsem u něj, protože moc nevolám, jednou za rok si dobiju kartu a pohoda, minuta hovoru za 1,50 a sms za 1,- :) nevíte, kdo by mi nabídl stejně dobré podmínky plus ty dvě sim-karty? díky

doplněno 09.01.20 15:11:

přesním: jde mi o to, abych měla dobíjecí kartu a žádné měsíční poplatky, protože moc nevolám

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nevím jak ostatní, ale Vodafone umí. Ale nevím k čemu to chcete, protože stejně může být zaregistrovaná v síti vždy jen jedna SIM. Zároveň je používat nemůžete.
vodafone.cz/...
sykorka*
hodnocení

abych nemusela přendavat simku z tabletu do malého telefonu, když jdu ven...je mi jasné, že ten druhý přístroj vypnu :)

hodnocení

0x
T mobile má taky, je to Twin a měsíčně chce 120 Kč, to je velmi výhodné...
t-mobile.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]