Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Senior launcher či jiný?

Od: andrea2® odpovědí: 5 změna:

Vyzkoušela jsem dva tyto prográmky s obřím písmem, super, jen mi žádný neposílá sms. Asi budu potřebovaf placenou full verzi, že? Nebo ne? Tak který mám koupit? Dík. Hodil by se s možností volby konfigurace plochy,když už.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Obdobně zaměřených launcherů je víc, musíte zkoušet. Pokud koupíte, můžete pak přenést na nový telefon se stejným Google účtem. Někteří lidé se křečovitě brání zaplatit pár desetikorun za prospěšnou appku, ale pak utratí za nějakou blbost v obchodě...

hodnocení

1x
Launcher nemá s posíláním SMS nic společného. Je to jen úprava grafického prostředí. S tím ti ani placená verze nepomůže. Musíš rozvést co to znamená, že neposílá SMS... Není na ploše ikona pro SMS nebo vše funguje ale program který zprávu napíše jí neodešle?
mark132

Tohle není úplně pravda. Konkrétně BIG LAUNCHER funguje jako launcher a umí fungovat i jako SMS messenger současně (obvykle je to oddělené ale to neznamená že to nejde i spojit do jedné aplikace a zrovna BIG LAUNCHER toto propojení nabízí a umí přijímat a posílat SMS zprávy, jen je potřeba ho jako výchozí aplikaci pro SMS povolit)

Takže ano placená verze tuto možnost práce s SMS rozhodně nabízí mohu to potvrdit, babička tuto appku používá už roky takže za to dám ruku do ohně. Ostatně vidíte to naprosto jasně i na screenshotech na jejich domovských stránkách nebo tady na videu v 36. vteřině

Výhodou BIG launcheru je, že je od českých autorů, to se málo ví, a díky tomu má vždy perfektní a bezchybnou lokalizaci do českého jazyka narozdíl od konkurentů kde čeština často chybí nebo je dost lámaná.

mark132

Tak jste měl pravdu opravdu je to oddělené omlouvám se. Dříve to bylo v jedné aplikaci to mne zmátlo ale situace se změnila kvůli pravidlům obchodu google play které vyžadují účelové oddělení. Takže teď je nutné stáhnout pro psaní SMS ve stylu BIG launcheru speciální aplikaci BIG SMS zde play.google.com/...

Ono těch launcherů je tolik, že člověk ani nemůže vědět o všech. Přiznám se bez mučení, že o tom že BIG Launcher má implementovaný SMS klient jsem vůbec nevěděl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]