Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mobil od Xiaomi?

Od: tommm odpovědí: 6 změna:

Chystám se koupit si nový mobil (od Xiaomi). V merku mám:

1) Redmi Note 7

2) Mi A3

3) Redmi Note 8T

Který byste brali vy? Výše zmíněné nebo úplně jiný ve stejné cenové kategorii.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xiaomak
hodnocení

2x

3) Redmi Note 8T

007cz
hodnocení

0x

Redmi Note 8 Pro.

hodnocení

0x
Každý má něco do sebe, nicméně klonil bych se k miui, A3 je s čistým androidem. Pokud budeš chtít nahrávat hovory(dost lidí to pak neúspěšně řeší) , tak z uvedeného jedině note 7. 8T má zas nfc(já řešil platební nálepkou pod obal).
nox®

Redmi Note 8T

V Global ROM se aplikace sms a hovorů postupně nahrazuje těmi od Google, takže to není už tak zásadní důvod.

julie*
hodnocení

0x
Koupila jsem si ted redmi note 7 a jsem velmi spokojena, jednak celkem betelny, gorilla glass oboustranne, pekne parametry baterie, operacni pameti, interni pameti, fotaku, android 9. Resila jsem ale ted kazdou stovku po vanocich, takze vyhral redmi note 7. Vzala bych osmicku, ma o tretinu lepsi ram, o myslim tretinu lepsi fotak, co me nakonec odradilo, bylo, ze je tam stale android 9. Chybu asi neudelas zadnym.

douby*
hodnocení

0x

Osobně bych volil Xiaomi Mi 9T PRO, je to naprostá špička co do parametrů a výkonu, a vůbec nestojí moc na to co umí (asi 8 500,-, možná už méně)

Pokud bych hledal vhodný poměr cena / výkon a neměl vysoké nároky spokojil bych se s Mi A3 . Ten má navíc výhodu v tom, že má čistý android do kterého XIAOMI nenacpalo své aplikace (ne že by byly špatné, ale jsou prošpikované reklamou a imo jsou naprosto zbytečné protože ty originální plní svůj účel stejně dobře)

Možná ti pomůže toto velmi podrobné a názorné zrovnání zmíněných telefonů kimovil.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]