Nejste přihlášen/a.
Dobry den mam uplne novou televizi philips 55pus7304/12 a i presto ze je tv overena ze ma spravny tuner atd. Nejdou mi naladit programi dvb-t2 prosim poradte mi dekuji predem za odpoved
pokud máte společnou TV anténu a není doposud nastavena pro příjem DVB-T2, nemůžete logicky programy naladit, zkuste místo antény kus drátu do vstupu TV. Naladit byste na STA měl jen programy DVB-T
Není důležité, jestli máte anténu obyčejnou nebo neobyčejnou, ale jestli máte anténu individuální (pokojovou nebo na střeše), anebo společnou televizní anténu. K vašemu televizoru settopbox nepotřebujete.
No mame spolecnou antenu prosim muze te mi poradit uz to ladim tri dny a uz mi to ani nevihleda stare dvb-t2
Zeptejte se sousedů, jestli si naladili programu ve standardu DVB-T2. Pokud se to nedaří ani jim, může být problém v chybějícíh kanálových vložkách v zesilovači antény. televizniweb.cz/...
Pokud to u sousedů jede, může být problém v nesprávném postupu při ladění televizoru. Požádejte o pomoc někoho zkušenějšího.
Musíte se obrátit na správce Vašeho domu. Má ze zákona POVINNOST zajistit příjem Televizního vysílání.
U Vás T-2 bude plně funkční až na podzim. Nyní se vysílá SOUBĚŽNĚ se stávající normou. Asi správce čeká až do úplného přepnutí.
Nemusíte šílet, televizor je v pořádku.
Praděd vypne DVB-T u MUXu č.1 30.4. a MUXy č. 2 a 3 v červnu 2020, tedy nikoli na podzim. A to, že se vysílá souběžně ve standardu DVB-T a DVB-T2, neznamená, že nové vysílání není plně funkční. Každý standard je vysílán na jiném kanálu.
Mě to nevykládej, já chytám T2 od samého začátku a na společnou antěnu - protože nemáme správce debila. A když tě to baví vyhledávat co kdy kde a jak, tak sedni do auta jeď to tomu zoufalci odzkoužet.
To je sice paráda že poučuješ mne, ale tazateli je to prd platné.
Navíc - já mám přes rok Lepší.tv, tak se o tyto chujoviny moc do detailu nezajímám.
Musíte si uvědomit,že nové kanály v systému příjmu DVBT-2HD je nutno znovu naladit,jsou vysílány na jiném pásmu.jin= frekvenci.Při hledání se mohou objevit jednak na původním místě ještě podle DVBT,na jiné pozici už jako DVB-T2 -HD
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.