Mám problem s připojením foťáku KodakCX7430 k počitači na kterým je Win 98.Počitač ho sice najde ale nemám ovladač.Na CD jsem ho nikde nenašel.Nevíte prosím někdo kde bych tento ovladač našel?Nebo mi ho prosím pošlete.
Mám taky Kodak(DX 4530)ale Win XP.Musel jsem nainstalovat program(KODAK EASY SHARE software) kterej je na cd u foťáku a po připojení přes USB se začnou fotky stahovat.Poslal bych ti ho ,ale je docela velkej.Nebo si ho stáhni na stránkách kodaku.
No jo jenže s win98 a usb zařízením je to trochu složitější- za pokus by stálo si najít na webu microsoftu opravu na usb a via desky maj taky nějakou opravu. Každovádně ten program jak píše si stáhni ale ovladač na foťák bys tam měl mít taky a nebo ho stáhni pokud to nepujde tak zkus ty opravy co píšu, u kámoše jsem to rozbíhal a běhalo to podivně (chvíli jo a chvíli ne)...no zkoušej a uvidíš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.