Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomoc s připojením

Od: petr.s odpovědí: 2 změna:
Mám problem s připojením foťáku KodakCX7430 k počitači na kterým je Win 98.Počitač ho sice najde ale nemám ovladač.Na CD jsem ho nikde nenašel.Nevíte prosím někdo kde bych tento ovladač našel?Nebo mi ho prosím pošlete.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hans*
hodnocení

0x
Mám taky Kodak(DX 4530)ale Win XP.Musel jsem nainstalovat program(KODAK EASY SHARE software) kterej je na cd u foťáku a po připojení přes USB se začnou fotky stahovat.Poslal bych ti ho ,ale je docela velkej.Nebo si ho stáhni na stránkách kodaku.
No jo jenže s win98 a usb zařízením je to trochu složitější- za pokus by stálo si najít na webu microsoftu opravu na usb a via desky maj taky nějakou opravu. Každovádně ten program jak píše si stáhni ale ovladač na foťák bys tam měl mít taky a nebo ho stáhni pokud to nepujde tak zkus ty opravy co píšu, u kámoše jsem to rozbíhal a běhalo to podivně (chvíli jo a chvíli ne)...no zkoušej a uvidíš:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]