Nejste přihlášen/a.
Dostal jsem xiaomi redmi 7 ,měl jsem evolveo,jak mám přetáhnout všechna telefonní čísla? Děkuji za radu.
Ze starýho mobilu na Sim kartu a potom v novým tlf. zase obráceně. Ze Simky do tlf.
Není problém ji nechat oříznout.
Jenže ve starém telefonu je simka velká, v novém už malá. No,děkuji za rady zítra se stavím za svým operátorem t mobile.
Nejhroší možná varianta, vzhledem k omezenosti kontaktu na SIM.
On dnes ještě někdo nechává kontakty na SIm kartě?
nejhorší varianta, na SIM se nedají uložit rozšířující data (pokud používáš ...adresa, mail... skupina, fotka)
jednou po mě chtěl někdo ze starého telefonu vykopírovat kontakty, na androidovém krámu je to porod, prakticky je to neschopné žádné kloudné práce, jediná možnost byla přeposlat přes bluetooth do prádzné staré dobré nokie, kde pak při připojení přes PC se dá dělat co chci, export...
samozřejmě to někam cpát na internet jsem vyloučil. natož google.
Pokud přecházíte z jednoho android telefonu na jiný android telefon (lhostejno kterých výrobců), tak k tomu použijte GOOGLE účet a běžnou synchronizaci s cloudem. V praxi to funguje tak, že pokud na starém telefonu jste byl přihlášení pod google účtem a tedy probíhala synchronizace kontaktů, kalendáře, fotek, atd... tak stačí se na jakémkoliv dalším telefonu přihlásit pod STEJNÝM GOOGLE ÚČTEM a během pár minut tam budete mít tytéž kontakty, tentýž kalendář, stejné fotky, zkrátka vše se bude synchronizovat přes cloud a pokud na jednom telefonu pořídíte fotografii objeví se díky tomu za chvíli i na druhém. Je to ten nejpohodlnější způsob jak přejít z jednoho androida na nový. Prostě si jen v nstavení pohlídejte že tam určitě máte google účet a veškerou synchronizaci včetně aplikace GOOGLE FOTKY aktivní a pak to že se na nových telefonech logujete na stejný účet a opět tam máte synchronizaci i GOOGLE FOTKY aktivní.
p.s. Xiaomi vám bude všemožně vnucovat svůj XIAOMI cloud, velmi doporučuji ho nepoužívat, to není totéž co google cloud a s jeho pomocí není rozhodně možné přecházet mezi telefony různých výrobců. Xiaomi cloud ignorujte a na každém android telefonu vždy používejte google cloud bez ohledu na to co jiného vám vnucuje výrobce telefonu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.