Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wifi připojení

Od: venca* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,potřeboval bych poradit s wifi připojením mobilu.Mam v okolí několik wifi sití do všech se bez problému připojím ale je jedna do které vůbec.Heslo znam když to zkusím na jinem mobilu tak to funguje jenom né na mém.Zkoušel jsem i smazat wifi z paměti a znovu přihlásit a nic.Před několika měsíci mi,ale ta wifi na mobilu šla.Neporadí mi někdo?Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

a na jaké frekvenci funguje wifi a jakou mí tvůj mobil? třeba tam mají nový

hodnocení

0x

Já jsem to zažil taky na jednom modelu telefonu, byl to Samsung XCOVER2... Prostě to nešlo za boha, všude jinde ano... Jestli nějaká jiná struktura hesla? Sítě? Dodneška nevím...:(

hodnocení

0x
Některé wifi sítě které se na venek ukazují jak volné bez zámku, umožňují přístup abonentům podle Mac identifikátoru zařízení.jestli jsi tam z jednoho zařízení přístup měl a nové není na seznamu tak se tam nedostaneš. Sice si nemyslím že by zrovna tohle byl tvůj případ ale je to jedna možnost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]