Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je rozdíl mezi 1x RF OUT , 1x Ant out?

Od: misa503® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den.

Měl bych dotaz : jaký je rozdíl mezi značením na setboxu pro výstup pozemní antény : RF OUT, LOOP OUT, ANT OUT?

Klasickou pozemní anténu povedu nejdříve do setboxu do zdířky ANT IN ( = asi stejné s RF IN ne? ), což je vstup pro pozemní klasickou anténu.

Ptám se proto, že potřebuji pak klasickou anténu vést ze setoboxu do antény v TV,

kde je vstup na anténu označen ANT IN.

Pak jsou právě různé konektory na různých setboxech.

Jednou je označení na výstupu setboxu RF OUT a na jiném setboxu je zase ANT OUT a dalším setboxu je zase třeba LOOP OUT.

A vedle těchto konektorů je vždy vlevo vstup ANT IN nebo-li RF IN.

Jde mi o to, jaký setbox koupit.

Zda stačí na propojení s TV výstup ze setboxu - označení RF OUT nebo Ant out nebo LOOP OUT?

Nebo je to jedno a stačí hlavně ten konec " OUT "?

HDMI nebo scart neřešte.

Děkuji za případné vysvětlení či rady, jak setbox prakticky propojit s TV.

Podle toho co o tom zjistím, tak pak budu dle toho vysvětlení vybírat příslušný setbox, aby šel propojit na TV.

Děkuji.

Jaký je rozdíl mezi 1x RF OUT , 1x Ant out?
Jaký je rozdíl mezi 1x RF OUT , 1x Ant out? #2
Jaký je rozdíl mezi 1x RF OUT , 1x Ant out? #3

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

no pokud jsou tam jen 2 knektory IN a OUT tak je to na 99% anténa, pokud by tam byl ještě třetí RF OUT tak ten by byl tzv. remodulovaný výstup a propojil by se se vstupem TV , který nemá ani HDMI ani SCART konektor a TV by se naladil na některý 1.-11. kanál kde by se měl chytiti signál ze STB

hodnocení

Nikdy nejsou tři konektory, vždy jen dva pro anténu. IN je jasné. Nyní vím, že pro další propojení je jen třeba " OUT " do televize.

Moc děkuji za vysvětlení. Nyní vím na co mám dávat pozor ... OUT.

111®

to se teda pleteš že nejsou 3 konektory

New Digital T2 265 HD

Značka: Náš kód: 1466629

Novinka

New Digital T2 265 HD

Set-top box s LED displejem a integrovaným DVB-T/T2 (HEVC/H.265) tunerem pro příjem digitálního pozemního vysílání. Nahrávání na externí úložiště, sledování s časovým posunem Timeshift, USB média přehrávač, elektronický programový průvodce EPG v češtině. Rozhraní: 1× USB, 1× HDMI, 1× SCART, 1× LAN, 1× koaxiální audio výstup, 1× RF modulátor.

hodnocení

Vyjádřil jsem se špatně. Myslel jsem, že nejsou 3 konektory pouze na těch setboxech co o nich uvažuji.

Obecně vím, že jsou jinde.

hop®
hodnocení

2x

Rozdíl je pouze v popisku, zapojení je stejné. STB vyberte tak, aby ten OUT vůbec měl a podle dalších požadovaných funkcí.

hodnocení

0x

Na to nepotřebuji ani popisky. Samice anténního konektoru IEC pro TV nemůže být nic jiného, než vstup, samec výstup. Pokud nejde o FM (rádio), kde je to obráceně, pak se nemůžete splést.

hodnocení

nejde o rádio. Šlo mi jen o to zda mohu obecně z "OUT" propojit do TV.

Děkuji , raději jsem se zeptal. Mohlo se také stát, že ty různé názvy OUT mohly znamenat něco jiného pro jiné propojení než do TV. Jsem rád, že je to jedno pro propojení s TV.

111®
hodnocení

0x

můžeš mít ant IN a RF OUT , pak to pravděpodobně znamená že je jen antínní vstup a výstup RF je remodulován,

nebo mlže být ANT IN, ANT OUT + RF OUT, pak ty první dva jsou průchozí anténa a RF OUT jsem již popsal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]