Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Set top box digi

Od: truba007 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, mam internetovou televizi digi(chytra anténa),pokud mam hloupou tv,tak si od nich musim pronajimat za 90kc na mesic setopbox.
Zajima me,zda jde koupit takovy setopbox,aby mi tam ta jejich internetova tv šla. Pripojuje se to datovym kabelem z wifi routeru

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fran56ris*
hodnocení

0x

Proč si pořizujete takové šmejdy. Já už přes rok mám Lepší.tv a TV box od nich za 1 900 na pořád a to nemluvím o množství programů a hlavně o CENĚ.!

Zrušte to *zed*

truba007
hodnocení

Mam to za kilo na měsíc, a programu kolem 80.
fran56ris*

xn--lep-tma39c.tv/... svetandroida.cz/...

Tohle je rok starý článek.

Už jsou opět mnohem dál. *cteni*

truba007
hodnocení

200/mesic,ja to mam 100/mesic
Dekuji za reakci,ale nehledam dodavatel tv,ptam se po setopboxu.
fran56ris*

Pokud mají aplikaci na Google play, potom je vcelku jedno jaký TV box. Hlavně aby měl android a šel připojit k Vasi TV.

Předpokládám že má ta vaše TV Hdmi přípojku. Pokud ne, pak nebude fungovat ani jejich box.

Přeji pěkný večer. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]