Nejste přihlášen/a.
S kamarádem jsme pouštěli za městem dron,a jelikož jsem blbej zaseknul jsem na špičce stromu. A navíc se vybil,takže s ním nepohneme. Strom má cca 10-15 metrů a je to velkej strom takže s ním nepohneme ani na něj nevylezeme. Nemáte někdo nějaký nápad jak ho dostat dolů? Nejdřív jsme na něj zkoušeli střílet kuší,to ale nevyšlo :D
P.S.: Pokud chcete něco napsat,napište radu. Nepište nadávky a ironický kraviny.
Díky za každou pomoc
Mně pro vynechávající přijímač zústlal model letadla několikrát viset na vrcholu vysokého stromu. Ze dvou suchých rovnějších větví pomocí lepící pásky se skleněným vláknem jsem vyrobil 5 m bidlo. V mých 70-sáti letech jsem vylezl do 2/3 výšky a bidlem model shazoval. Bože, ta dnešní mládež už ani na strom nevy...
Frede, ty jsi dobrej magor, Tvoje problémy mně začínají bavit - bez urážky...
... bych Tě rád poznal osobě, takový "zvířata" mám rád...
P.S.: Nebejval jsem lepší...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.