Nejste přihlášen/a.
S kamarádem jsme pouštěli za městem dron,a jelikož jsem blbej zaseknul jsem na špičce stromu. A navíc se vybil,takže s ním nepohneme. Strom má cca 10-15 metrů a je to velkej strom takže s ním nepohneme ani na něj nevylezeme. Nemáte někdo nějaký nápad jak ho dostat dolů? Nejdřív jsme na něj zkoušeli střílet kuší,to ale nevyšlo :D
P.S.: Pokud chcete něco napsat,napište radu. Nepište nadávky a ironický kraviny.
Díky za každou pomoc
1x
Koupit nebo pronajmout lešení: stavbyaleseni.cz/...
Nebo si najděte profesionály: vyskove-prace-araneuss.cz/...
V krajním případě lze strom prohlásit za nebezpečný a pokácet ho: adol.cz/...
Případně i na to si můžete někoho najmout: extremnikaceni-heba.cz/...
0x
Mně pro vynechávající přijímač zústlal model letadla několikrát viset na vrcholu vysokého stromu. Ze dvou suchých rovnějších větví pomocí lepící pásky se skleněným vláknem jsem vyrobil 5 m bidlo. V mých 70-sáti letech jsem vylezl do 2/3 výšky a bidlem model shazoval. Bože, ta dnešní mládež už ani na strom nevy...![]()
0x
Frede, ty jsi dobrej magor, Tvoje problémy mně začínají bavit - bez urážky...![]()
... bych Tě rád poznal osobě, takový "zvířata" mám rád... ![]()
![]()
P.S.: Nebejval jsem lepší... ![]()
![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.