Nejste přihlášen/a.
Mám mobil Samsung J 5 a nový notebook ( na starém jsem to uměla), tak si nevím rady jak stáhnu fotky z telefonu.
Kabel připojím k počítači, ale neukáže mi to " povolit přístup " prostě nemám co a kde spojit , takže fotky mi to nenačte.
2 hodiny se s tím morduju. Najdu povolení v nastavení nebo jak a kde? Mívala jsem windows 7 a mám windows 10.
Díky za rady. Ariena
Nejednodušší je, nemáte-li širší znalosti, když připojíte telefon kabelem k počítači, telefon se vám zobrazí jako fleška. Otevřete Tento počítač, tam najdete ikonu telefonu, otevřete pokĺepáním, najdete fotky a přetáhnete do potřebné složky. Nebo označíte a dáte odeslat do počítače.
pokud se vám to nedaří s kabelem zkuste to prostě přes wifi. Stáhněte si aplikaci AIRDroid která to umí, zadejte pak na PC do prohlížeče adresu web.airdroid.com a když se na obou místech přihlásíte pod stejným účtem budete mít ta zařízení propojenáa budete moci přenášet soubory z jednoho do druhého rychlosti kterou vám vaše wifi povoluje.
Pokud vám jde jen o fotky, je docela výhodné mít aktivní synchronizaci s google cloudem pomocí aplikace google fotky, pak totiž všechny své fotografie najdete v mobilu a po přihláašení google účtem i na webu photos.google.com odkudkoliv
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.