Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stáhnout fotky z mobilu do PC?

Od: ariena® odpovědí: 12 změna:

Mám mobil Samsung J 5 a nový notebook ( na starém jsem to uměla), tak si nevím rady jak stáhnu fotky z telefonu.

Kabel připojím k počítači, ale neukáže mi to " povolit přístup " prostě nemám co a kde spojit , takže fotky mi to nenačte.

2 hodiny se s tím morduju. Najdu povolení v nastavení nebo jak a kde? Mívala jsem windows 7 a mám windows 10.

Díky za rady. Ariena

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Když připojím mobil k počítači, tak mi vždy vyskočí okénko, že je mobil připojit jen k nabíjení a jestli to chci změnit. Takže musím odťuknout možnost připojení jako disk (bývá hned druá). A pak mohu kopírovat z/do mobilu co potřebuju.

fran56ris*
hodnocení

1x

Pokud mi nefunguje připojení k PC,použiji v Googlu aplikaci FOTKY - tam si je nahraji v telefonu a potom si snimi můžu v PC dělat co chci.Navíc je mám ve všech zařízeních k dispozici.

Samozřejmě nastavit rozlišení.!;)

hodnocení

0x

Hledal bych raději v mobilu, tam je někde nastavení pro používání USB portu...

hodnocení

0x
A zkuste jiný kabel. Některé jsou jen napájecí, ne datové.

hodnocení

0x

Nejednodušší je, nemáte-li širší znalosti, když připojíte telefon kabelem k počítači, telefon se vám zobrazí jako fleška. Otevřete Tento počítač, tam najdete ikonu telefonu, otevřete pokĺepáním, najdete fotky a přetáhnete do potřebné složky. Nebo označíte a dáte odeslat do počítače.

No ono to právě nemusí být až tak pravda. On se ne každý zobrazí jako fleška. U některých když se nenastaví přístup v tlf., tak PC na něj vůbec nereaguje... To už jsem na jednom typu taky zažil...

Jasně, ale není jich tolik. Za vyzkoušení nic nedá.

mark126
hodnocení

0x

pokud se vám to nedaří s kabelem zkuste to prostě přes wifi. Stáhněte si aplikaci AIRDroid která to umí, zadejte pak na PC do prohlížeče adresu web.airdroid.com a když se na obou místech přihlásíte pod stejným účtem budete mít ta zařízení propojenáa budete moci přenášet soubory z jednoho do druhého rychlosti kterou vám vaše wifi povoluje.

Pokud vám jde jen o fotky, je docela výhodné mít aktivní synchronizaci s google cloudem pomocí aplikace google fotky, pak totiž všechny své fotografie najdete v mobilu a po přihláašení google účtem i na webu photos.google.com odkudkoliv

hodnocení

Když připojím mobil, prostě ho můj PC nenajde.

Nevím jak povolit v mobilu přenos ...

jabraka*
hodnocení

0x

Pošlu jednoduše fotky na facebook,odtud pak přímo do počítače.

JB

fran56ris*

Google snad používá určitě spíš než Facebook.

hodnocení

Facebook nemám.

Díky všem za rady.

Už se mi to podařilo, ale nevím jak, po tolika hodinách sezení u PC a zkoušení všeho možného...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]