Nejste přihlášen/a.
Zdravím,mám dotaz má někdo zkušenosti s tímhle? TP-Link Whole-home WiFi System Deco E4.Chci doma pokrýt Wi-Fi signál jde o patrový dům a nechci jeden router v horním patře a druhý ve spodním..Nebo někdo nějaký typ na router,který dokáže pokrýt celý dům? Díky za rady
Prakticky jde o dva pokoje nad sebou,tak jsem si říkal,že nějaký silnější routr by to mohl zvládnout,teď tam signál je slabší a to je ten nejlevnější router...
no pokud jsou to pokoje nad sebou, zkusil bych nejdříve dát anténu na ležato, protože elektromagnetické pole je kolmé na osu abtény, takže stojatá anténa šíří do stran , tedy v patře,a ležatá šíří nahoru-dolu. tedy mezi patry..
no to se dělá tak, že si stáhneš program ISSIDER a nainstaluješ a pak si ho spustíš a uvidíš sítě v okolí a na jakém kanálu vysílají a které se překrývají s tvým kanálem, nebo si stáhneš APku do mobilu a uděláš to mbilem..
Měl jsem dva routery, jeden na půdě, druhý v přízemí. Na půdě odešel tak jsem koupil kvalitnější... Asus RT-N18U a najednou ho chytám i v přízemí... a snad i na celé zahradě.
Možno je ten router fakt dobrý, no nepochopím tú výhodu,že až 150 % pokrytia. To akože pokryje jednú polovicu oblasti 2-krát?
pokud router neporušuje normu, teoreticky nemůže mít větší dosah, 100mW dosáhne jen do určité vzdálenosti...a protože se bere vyzářený výkon na anténě je v tom zahrnut i zisk antény..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.