Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer všem,
mám zde na vás dotaz. Je možné nějak docílit abych mohl ovládat určité aplikace v telefonu přes obrazovku myší v PC? Hodně by mě o usnadnilo práci.Koukal jsem na youtube na několik videí , 1x jsem to i dle postupu zkusil ale stejně to nefungovalo. Případně kdyby jste měl někdo návod či i odkaz na postup který bude fungovat byl bych moc rád.
Telefon je Xiaomi Redmi 4A , Android.
Moc děkuji za jakoukoli radu.
Ano jde to aplikací AIRDROID
1. Najděte aplikaci Airdroid v katalogu GOOGLE PLAY, nainstalujte ji a spusťe
2. po prvním spuštění aplikace se můžete zaregistrovat ale můžete to i přeskočit tlačítkem SKIP, následně přidělíte všechna požadovaná oprávnění (aby vzdálené ovládání bylo vůbec možné), aplikace si o ně řekne sama, stačí jen klikat na POVOLIT
3. na svém počítači ze kterého telefon chcete ovládat zadejte adresu web.airdroid.com do web prohlížeče (firefox, chrome, opera, ...) , v té chvíli se na PC objeví přihlašovací dialog ve kterém se buď přihlásíte pod stejným jménem a heslem které jste před chvílí registroval v aplikaci AIRDROID a nebo obě zařízení propojíte nasnímáním QR kódu (stačí na telefonu v řádku AirDroid Web klepnout na ikonu čtečky QR a kód z obrazovky PC kamerou nasnímat)
4. od té chvíle máte k dispozici desktopové prostředí svého teleofnu ze kterého můžete mirroringem pouštět různé aplikace, nebo procházet soubory či fotografie, přesouvat je libovolně z pc na telefon a opačně, atd ... možností je tam opravdu hodně viz přiložené foto, které ilustruje jak se pak telefon z počítače jeví a ovládá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.