Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace pro maily

Od: buky odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,
mám více emailů na seznamu a Centrumu.
Je nějaká spolehlivá aplikace, ve které bych měl přehled jestli mi došel nějaký email?
Mám android 7.0
Děkuju

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Normální Gmail aplikace Vám nevyhovuje?
buky
hodnocení

Dobrý den,
umí Gmail více mailů?
Děkuji
hop®

@buky: Ano, umí. Já ho používám a jsem spokojen. Je to standardní aplikace Androidu, není snad problém ji vyzkoušet. ;)

zdenek4
hodnocení

2x

Doporučuji aplikaci Email blue mail. Free, bez reklam, v češtině ... Jsem spokojený *palec2*

play.google.com/...

buky
hodnocení

Stáhnul jsem si tuto aplikaci a zatím vypadá dobře.
Snad ukáže příchozí maily ikdyž ji nemám zrovna otevřenou?

to ukáže každá aplikace. Pokud ne, příčina nebude v ní, ale v nastavení telefonu, který aplikaci na pozadí uspí.

hodnocení

0x
Vynikající je aquamail. Ale pro víc účtů placený. Zvážil bych těch pár desetikorun... Jinak některé weby umí ke svému mailu stahovat taky jiné maily a mít to pod jednou střechou (vlastně obdoba email klienta s více účty). Jistě se dá najít i free appka, ale já už nelaboruji...

hodnocení

0x
Používám tohle play.google.com/...
Není sice česky, ale z pár aplikací co jsem vyzkoušel mi vyhovuje nejvíc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]