Nejste přihlášen/a.
Takové existují. Na níže uvedených stránkách hledejte takový, kde je uvedena podpora HbbTV. digitalnitelevize.cz/...
Ano existuje ale takový set top box v sobě musí mít už poněkud vyspělejší operační systém aby hbbtv zvládnul. Optímální jsou set top boxy s operačním systémem ENIGMA 2 (tj. OpenATV), ty všechny umí HbbTV. Nedávno jsem třeba kupoval AMIKO VIPER a po několika drobných úpravách (především po automatické aktualizaci OS na vyšší verzi a instalaci doplňku hbbtv z vestavěného repozitáře) to funguje velmi dobře, takže rozhodně tuto variantu doporučit.
To jsi se špatně díval. Třeba Technisat. Ale to je již v ceně nové TV. A co třeba Alma IHD. Nevím zda je v tom seznamu.
proč v háji? Mě jeden z těch set top boxů vybavený ENIGMOU funguje i s hbbtv takže proč v háji? Stál mě 1800Kč, takže to zjevně jde když se chce.
Podle názoru "antenářů" je lepší koupit dražší set-top box-ceny od 1500,-Kč výše nebo v případě starší televize televizi novou s vestavěnými novými technologiemi.
určitě nezáleží v prvé řadě na ceně ale hlavně na operačním systému aby hbbtv vůbec obstojně fungovalo. Čili nejdřív si pohlídat zda je v tom třeba LINUX ENIGMA 2 (OpenATV, ..) a pak řešit cenu Ale máte pravdu v tom že shodou okolností cena set top boxů s Linux Enigma 2 začíná přibližně na těch 1500 Kč, rozhodně ale do této cenové kategorie spadá i řada hloupých zařízení které hbbtv neumí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.