Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xiaomi mi band 4

Od: klusik odpovědí: 7 změna:
Ahoj, tahle otázka je převážně pro ty, co Xiaomi mi band 4 vlastní už nějakou dobu. Jak moc je náramek vodotěsný, nevím jestli je vodotěsnost jen třeba na mytí rukou nebo s nimi můžu třeba i plavat.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Samozřejmě, že s MiBand 4 můžete plavat, má na to i mód měření, včetně SWOLF.

hodnocení

0x

Mám Mi Band 3 a normálně s ním plavu. Čtyřka má stejnou vodotěsnost. Na potápění to ale není.

mark165

U čtyřky výrobce uvádí odolnost proti proniknutí vody 50M (5 ATM)

hodnocení

0x

Podle manuálu 5 atm. Na plavání zcela bezpečné, na běžné šnorchlování taky.

To označení je velice matoucí. 5ATM oficiálně právě není vhodné ani pro povrchové plavání, ale maximálně pro sprchování. Jenže výrobci nositelné z elektroniky to tak nějak nechápou, a je tudíž výrazný rozpor mezi značením vodotěsnosti klasických z hodinek a těchto chytrých.
Ustálená terminologie je prostě jiná.

V každém případě i podle ohlasů a recenzí je Mi4 spolehlivě vodotěsný jak pro plavání, tak pro běžné rekreační potápění.

hodnocení

0x

Někde jsem ale četl, že tím ponořováním se podstatně zkracuje životnost. Ale už to asi nedohledám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]