Nejste přihlášen/a.
Koupila jsem blue-ray recorder a už pár týdnů bojuji s nahráváním filmů z televize. Pokud načasuji nahrávání a součastně se koukám na televizy je vše ok, ale pokud televizy vypnu automaticky se vypne i recorder a filmy které jsem načasovala se nenahrajou.
15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
sarkamoosbauer
Bohužel se film opět nenahrál. Chyba je popsána pořád stejně:pŕi nahrávání došlo k chybě přenosu. Proces nahrávání nebyl dokončen. Mám televizy Samsung, 2 roky starou. Máte ještě nějaký nápad?
sarkamoosbauer
Signal jde ze satelitu. Televize funguje bez chyb, tak předpokládám že je recorder zapojený dobře. Když běží televize a současně mám naprogramované časové nahrávání na jiném programu, tak se bez problémů nahraje. Jediný problém je když televize neběží, tak se naprogramované časové nahrávání neuskuteční.
sarkamoosbauer
Kartu to v sobe nema. Kabel jde z televize ze zdířky HDMI IN 1 do recorderu do zdířky HDMI. Máme ješte do recorderu i vedeny kabel anteny ktery konci ve zdířce IN 1. Recorder stejně jako televize jsou zakoupeny v německu. Z antény sledujeme české programy a ze satelitu německé. Manžel je němec ale žijeme v čechách.
sarkamoosbauer
Je to tak sat.tuner je jen v televizy. Je pravda že když načasuji třeba nahrávání z programu Ard a před vypnutím televize koukáme na Ard tak se program nahraje. Když ale vypnu televizy pri sledování př.Zdf a chci nahrát z ard pakk to nejde. To jsem teď zjistila
re4zon
Protoze ten rekorder nahrava to co mu jde na vystupu z televize. Pokud chcete nahravat uplne samostatne, musite do rekorderu posilat satelitni signal nezavisle na tv. Tzn. koupit neco se sat tunerem, ale pak byste museli mit v dualni satelit, aby mohlo bezet nahravani i tv na ruznych programech zaroven.
Výstup z televize posílá nějaký signál?
Který má na HDMI či jakémkoliv jiném výstupu to, co je právě na obrazovce?
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]