Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Noční vidění u IP kamery

Od: kosar® odpovědí: 4 změna:

Venkovní IP kameru Solight jsem si pořídil jako ochranu před zloději, ale infra LED diody pro noční vidění svítí tak viditelně, že jí nemohu umístit, aby nepřitahovala pozornost. Všude jsou ke shlédnutí videa, kde zloděj zírá přímo do kamery a nevšimne si jí, což je tady vyloučené. Je to u těchto snímačů normální, nebo je něco špatně? Prosím někoho, kdo tyto kamery používá, o vlastní zkušenosti. Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Je to asi normální. Používám 2 různé kamery na chodbě domu. IR diody u obou svítí temně červeně. V úplné tmě je to vidět, ale s úplnou tmou už se prakticky nikde nesetkáte. Kdybych o kamerách nevěděl, asi bych si nevšiml.

30.12.19 14:53
hodnocení

Díky.

sollik*
hodnocení

2x

Jak píše Magdon - IR diody lehce svítí. Já to naopak vítám, případné zvědavce to odradí ještě dřív než vlezou na pozemek a jdou raději jinam.

eter
hodnocení

2x

Mám vnitřní IP kameru bml eye360, která má taky noční přísvit. Přesně jak se tu psalo. Je to takový slabý červený světlo. V místnosti to upoutá daleko větší pozornost než asi venku na baráku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]