Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon Gigaset C530 notifikační dioda bliká

Od: kondelik® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám nový berdrátový domací telefon Gigaset C530 a notifikační dioda stále bliká, je tam " 1. zmeškané volání" od "Nedostupné", nic s tím nejde udělat jen smazat, ale za několik desítek minut je to tam znovu. Prosím, jestli někdo ví, jak se toho zbavit aby se tento zmeškaný hovor od nedostupného čísla stále neopakoval. Předem děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

smaž hlasovou schránku, nebo e-mail nad tlačítkem zavěšení

hodnocení

Hlasovou schránku (memobox) mám u provaidra vypnutý a že by podporoval e-meily jsem v manuálu nenašel, To zmeškané volání je z nedostupného čísla telefonu...

pi*
hodnocení

0x

Zkuste z telefonu na chvíli vyndat baterie, ale když se to po čase opakuje asi to nepomůže. Najděte v nastavení kdo vám volal a buďto zkuste smazat nebo spíše jen projít více takovýchto volání a ono se to znuluje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]