Nejste přihlášen/a.
Zdravim. Vzhledem k tomu, že medituji a stávám se vnímavějším jsem začal v bytě vnímat pískání. Jemné - mám na mysli vysoký tón, vskutku nepříjemný. Vypnul jsem pojistky v celém bytě a zvuk stále byl. Zkusil jsem tedy odejít do lesa, cca 700 metrů od kraje "vesnice na okraji města, když to řeknu blbě - Velká Chuchle" a zvuk stále byl - zde jsem strávil cca 30 minut ,až hodinu.
Nyní bydlím v jiném bytě a zvuk je slyšet jen občas. Rád bych se zeptal, jestli o tom někdo něco nevíte, protože fakt, že zvuk občas nyní neslyšim vyvrací možnost, že by v tom předchozím bytě, kdy jsem šel do lesa šlo o dozvuk (jako když odejdete z mejdanu a tedy píská vám v uších.). Díky za tipy.
Tinitus. Já s tím žiju, to se nedá nic dělat. Někdy je to slyšet víc, někdy méně. Hlavně nesmíš nad tím přemýšlet a poddávat se tomu, jinak se zblázníš.
Před 3 lety přišlo v rámci mého vývoje období, kdy jsem nemohl jíst ani pít. Bohužel svět je mechanismus (tím mám na mysli lidé a jejich myšlení), které mě opakovaně vracelo do Bohnic, kde jsem byl pod dohledem, se sondou v nose, nucen přijímat potravu. Byly mi nuceny léky - lépe řečeno jsou - avšak já tvrdil od začátku, že nemocný nejsem a ze stavu nepříjmu potravy (a katatonie) se vyléčím. Vracel jsem se opakovaně cca každé 3-6 měsíců. Teď jsou to dva roky, co jsem venku a problém nemám, protože jsem správně prodýchal tělo.
Mohlo by to být řešením - prodýchávat tělo. Svět je válka a možnost útěku (vyhýbání se přijímání toho zvuku) je podle mě nesmysl. Nezbývá než trpět a dýchat, dokud to neodezní.
Zřejmě jiná varianta ani není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.