Ahoj prevazeli jste fakt velkou tv v osobaku? Jak jste to resili? Ja si obednal 75tku..vyska krabice 106cm delka 190cm sirka 35cm a mam citroen c4 kdyz sklopim sedacky tak budu doufammt ze tam na lezato s otevrenym kufrem vleze jde o prevoz asi 1km spis me zajima jak jste tv v osobaku uchytili na strechu to nepujde zahradku nemam takze jedine sklopit zadni sedacky a mit otevreny kufr
Na vzdálenost 1km bych nějaké uchycení moc neřešil, není kam spěchat, vybral bych si dobu s minimálním provozem a nikam nespěchal, vždyť v případě nouze by to šlo odnést i pěšky...
Dam ti dobrou radu Dejve. Skoč si do garáže pro metr a měř a dobře. On totiž ten C4 má hezky oblý tvar toho kufru a tu televizi tam dostaneš jedině dole mezi kolama tam, kde je ten kufr nejširší a počítej, že strčit tam tu krabici 35 cm asi nepůjde a budou ti bránit rohy. Pokud jí tam dostaneš, tak bude kus koukat a co dveře? Ty zůstanou otevřené. Ty oblé rozměry kufru ... dobře měř, nebo jí tam budeš muset vybalit a na to nebudeš připravený. 3x měř a těch 35 cm hlavně pokud tam těch 106 dostaneš. Počítej že na výšku a šikmo to nepůjde.
No a v čem je problém? Otevřený kufr? Existuje vynález zvaný lidově gumicuky, kterým zafixuješ všechno a kdekoliv. Třeba i na střeše auta. Nebo třímetrový stromek na spojleru supersportu.
Osobně bych do toho nešel. TV by se neměla přepravovat naležato a já bych to rozhodně neriskoval.
Raději si pár stovek připlatím. Nebo zvolím obchod, kde mají dopravu zdarma.
pavelpavel*
To mi nedošlo ta televize stojí tolik, že doručení musí být zdarma. Takže zkusil jsem Alzu a ti chtějí 300 cca a Okay doručení domů na adresu zdarma. Takže ... Gotrek to vyřešil.
60" TV i s krabicí se mi vešla do kombíku docela těsně. Dal jsem ji alespoň na šikmo. 75" jedině rozbalená, ale to už bych se bál, že se ani pořádně nevejde. Nechápu důvod proč si to nenechat doručit zdarma na adresu. Pokud je to koupě druhé ruky asi bych volil kamaráda s dodávkou než ji vezt naplacato. 1km po hrbolate silnici a ještě položená, na to TV stavěná nebyla. Jde si zaplatit i doručení v neděli... Za 250kc, investoval bych do toho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.