Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smart TV - Youtube jen v HD (720p)

Od: schimpy odpovědí: 3 změna:
Zdra­vím,
po­sled­ní do­bou mi apli­ka­ce You­tu­be ve Smart TV Sam­sung pouš­tí vi­dea jen v roz­li­še­ní 720p, i když se jed­ná o vi­deo jak v 8K, 4K ne­bo i FullHD. In­ter­net je­de v po­ho­dě - 150 MB UPC, ne­ví­te ně­kdo co s tím? Dí­ky.
Schim­py

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mark195951
hodnocení

0x

stejný problém jsem se samsung verzí youtube aplikace měl také, nevyřešil jsem ho - resp. na samsungu jsem nenašel nastavení které by to přímo ovlivnilo. Časem jsem přecházel na android TV a tam už to funguje bez problémů, automaticky vybírá nejvyšší dostupné rozlišení pokud je rychost internetu dobrá a daná kvalita videa dostupná. Mohl by to být problém specifický jen pro samsungy, vím že brácha má samsung dodnes a také o tom mluvil.

mirrr
hodnocení

0x
Nevím jestli je to ješťě aktuální, mě pomohlo v nastavení sítě nastavit DNS server na 8.8.8.8
Okamžitě naskočily všechny možnosti rozlišení a jede v poho na tom nejvyšším
lukinnnno*

čaves, kde myslíš prosím tě to nastavení sítě, přímo někde v TV, nebo v nastavení routeru?

Díky Lukáš

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]