Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepínání tv

Od: evamartinova odpovědí: 9 změna:
Potřebuji poradit jak zapnout nebo spíše přepnout tv THOMSON bez ovladače nemohu najít prepinani

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud nemáte ovladač, tak si pořiďte nějaký univerzální, který bude s vaší televizí fungovat. Podle popisu, by měl vyhovovat třeba tenhle.

hodnocení

0x

No, třeba tlačítky přímo na boku TV. Ale taky nemusí žádná tlačítka mít a bez ovladače ji nemůžete ovládat... Bohužel jste nenapsal, o jakou TV se jedná, tak jsem vám napsal obě možnosti :)

evamartinova
Bohužel na boku nic není je tlačítko ze spodní strany tím to zapnu ale skočí mi tam program na kterém byla naposledy a nevím jak přepínat myslym si že když jde zapnout měla by jít i přepnout jedná se o THOMSON 40FD3306

hodnocení

0x

Na boku žádný tlačítka nejsou?

evamartinova
hodnocení

0x
Bohužel na boku nic není je jeden ze spodní tím jí teda zapnu ale nastaví se mi na program na kterém byla a nevím kde přepínat si říkám že když je tam zapnutí mělo by být i přepínání je to THOMSON 40FD3306

Je černá, takže si vemte baterku (LED čelovku nebo jinou svítilnu ze silným světlem) a celou TV prohlídněte. Po obvodu zepředu i zezadu, spodní okraje, poblíž onoho zapínacího tlačítka, zezadu na krytu kolem nohy, pokud je a když ani hmatem nenajdete, tak bohužel.

Mám jednu starší samsung a tam jsou tlačítka velmi dobře skyrtá. Ta lesklá plocha je kapacitní a reaguje na dotyk prsty. Po čase se smazali v místech snímačů piktogramy a symboly, takže jsem také hledal podobně, jako vy.

Ovšem není vyloučeno, že tam od výrobce nebudou.

evamartinova
On ten hlavní vypínač jde jako do jedné strany a na horu ale je to hrozně citlivé vždy vypnu myslíte že to může být ono jinak děkuji za rady

111®
hodnocení

0x

co říká nívod? euronics.cz/...

111®
hodnocení

0x

no hlavně jak je citlivý tak to nebude vypínač totální ale jen uvedení do stavu Standbay, totílně vypnutí bude vytžení ze zásuvky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]