Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Setobox na DVB T2

Od: jirda27* odpovědí: 11 změna:

Zdravim všechny,budu kupovat setobox,nemá někdo dobrý tip? Jedná se mě o toto: jednoduché,přehledné menu,stačí jeden tuner,USB,HD no a dobrý obraz a příjem.Cena nerozhoduje. Díky Jirka

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kenav
hodnocení

1x

Kup ktery se libi,doma pořádně vyzkousej a pak treba vrať a proto kupuj tam kde můžeš bez problemu vratit.Skoro u kazdyho najdes nejakou drobnost v ovladani.Ja jsem po 14ti dnech zjistil ze kdyz prepnu na radio a zpet tv tak se rozhodi serazeni kanalu,musim znova obnovit oblibene.Pokud to neni original nemec za 3kk tak v kazdym činanovi neco najdes.

priklad1*
hodnocení

0x

Proč jenom jeden typ. Prohlidni si tuto poradnu a najdeš asi 30 dobrých typu na STB pro DVB T2

daniela1
hodnocení

0x

Tohle téma je tady v mnoha variacích pořád dokola. poradte.cz/...

Popsané požadavky jsou tak obecné, že se pod ně schovají skoro všechny set top boxy - menu je spíš na subjektivní posouzení, jeden tuner mají stb obvykle, USB taky, HD (FHD) rozlišení je standard.. Dobrý obraz, no, výstup do televize bude +/- u všech stb stejně kvalitní. Dobrý příjem je taky dán spíš anténou než stb, i přestože existují různě citlivé tunery.

Spíš bych se tedy zaměřila na další parametry, jako doba bootování (zapínání stb), podporované výstupy a vstupy (které využiji / potřebuji), citlivost tuneru či teplota při provozu, rozložení tlačítek dálkového ovládání a jejich velikost, pročetla bych pár recenzí, co danému typu říkají ostatní.. A smířila bych se s faktem, že perfektní set-top-box nejspíš neexistuje. ;)

Tak od boku, třeba Humax T2 není špatný, dokonce podporuje i HbbTV. Cenově je ale trochu jinde než nejlevnější set-top-boxy a o moc víc toho neumí. Výrobky Technisat jsou obecně kvalitní, ale cena je v tomhle případě skoro nesmyslná.

doplněno 27.12.19 18:40:

@priklad1, ano, tazatel píše, že cena nerozhoduje, ale radit Technisat mi přijde podobné, jako kdybych radila hodinky Vacheron Constantin někomu, kdo shání kvalitní, vkusné a luxusní hodinky pro každodenní nošení. ;)

priklad1*

Tazatel píše cena nerozhoduje. Koupí Technisat a bude spokojenej. Já bych ovšem volil novou TV. Ta je přibližně ve stejné cenové hladině

hodnocení

0x

AB Cryptobox nebo Technisat

hodnocení

0x

Jestli Vám stačí úplně jednoduchý, kupte "maxxo HEVC/H.265". Mají ho v Datartu. Jsou k němu 2 ovladače, jeden normální, druhý umí sice jen základní funkce, ale je to přehlednost sama a na běžné intuitivní ovládání je bezkonkurenční.

Setobox na DVB T2
priklad1*

Ten ovladač je pro důchodce co doma netopěj. To může ovládat i v rukavicích. Údajně stačí šikovné zmáčknout tlačítko a celé ladění je fuč.

televizniweb.cz/...

tvfanda*
hodnocení

0x
Mám ten AB Cryptobox 702T , tu větší verzi a můžu ho doporučit, zatím funguje bez problémů.
Můžete se podívat sem:
ebastlirna.cz/...
parabola.cz/...
priklad1*

Síťové funkce. Počasí to je trefa. Jak to nemá aspoň YouTube Tak bych nebral.

olinl
hodnocení

0x

Některé televize neumí spolupracovat se set-top boxy a vše tedy nejde ovládat jedním dálkovým ovladačem. Volil bych koupi nové televize s novým systémem a hlavně jeden dálkový ovladač na stole. S většinou set-top boxů jsou nějaké problémy (u těch levných hodně). Byli jsme vybírat pračku a za třičtvrtě hodiny v jednom "velkoobchodě" dvě reklamace od dvou zákazníků-samozřejmě set-top boxy. Na dotaz vedoucího manažera co těm STB je, odpověděl taktně, že nevyhovují zákazníkovi. Nechtěl bych tam pracovat, nudil bych se. Další možnost je se zeptat u antenářů, co montují anténní systémy. Mě doporučovali antenáři STB značky Zirkon-údajně má být nejméně reklamovaný. Háček je v tom, že to musí být přístroj za cca 1500 až 2000,-Kč.

333
hodnocení

0x

Já už bych nekoupil STB, který nemá svůj vlastní síťový vypínač. Trvale zapnutý zdroj uvnitř STB mi ruší vedle postavené radio. Estébáci prominou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma DVB T2
Otázky na téma setobox

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]