Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontakty na SIM se nezobrazují

Od: aloisb® odpovědí: 6 změna:

Mám XIAOMI Redmi Note 2 a uvádím ho do provozu.Podařilo se mi natáhnout kontakty ze SAMSUNGU pomocí CHROME, ale nedaří se mi asi 10 kontaktů, které jsou uloženy na SIM kartě přetáhnout do paměti telefonu. Když zadám IMPORT kontaktů ze SIM karty, tak se pouze tyto kontakty zobrazí, ale do paměti telefonu, aby se zobrazovaly, se nedostanou. Poradí někdo?

doplněno 28.12.19 17:52:

Tak už jsem na to přišel, je tam třeba zaškrtnout volbu "zobrazit kontakty na SIM kartě"*zed*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Chrome je prohlížeč, asi máte na mysli službu Google kontakty? Tak těch deset kontaktů nasynchronizujte taky do google kontacts.

hodnocení

To je dobrá rada, ale jak?

belpir
hodnocení

0x
Pokud se jedná pouze o 10 kontaktu, nebylo by rychlejší je přepsat ručně než psát otázku na poradtě?
hodnocení

Jako bych to tušil, že se najde nějaký takový chytrák jako Vy*smich*

pavelpavel*

To je moc složité Belpire. Lepší je čekat na poradně a lámat si hlavu, než přepsat 10 kontaktů a dokonce to tušil! *ee*

hodnocení

Milý pavlíku, když jsi tak chytrý, tak proč´s mi neporadil zaškrtnout tu volbu, na kterou jsem nakonec přišel po dlouhých pokusech sám?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]