Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojeni 3,5 mm jacku

Od: hansikii* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, rád bych si znovu připojil 3,5 mm jack zpět k reproduktorům v domácíh podmínkách. Kdyby mně někdo s tím tady poradil, byl bych moc rád. Přikládám dvě fotografie, na první jsou vidět kabely, celkem čtyři. Bílý a červený vedou od repráků (nevím jaká barva je jaký kanál levý/pravý) a poté vedou dva odizolované drátky kterou nejspíš budou stínění. Mohlo by mně někdo do přiloženého obrázku nebo náčrtku nakreslit, kam jaký drát zpaojit? Zkoušel jsem to několikrát a vždy hraje pouze jeden kanál budto pravý, nebo levý. Děkuji za rady

Zapojeni 3,5 mm jacku
Zapojeni 3,5 mm jacku #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Bílý na špičku, červený prostřední, oba neizolované na "patu"
Pro nejhorším bude protozený pravý a levý kanál (ale pokud jsou barvy správně, mělo by to být takto).
doplněno 26.12.19 21:36: Oprava té slátaniny:
Při nejhorším bude prohozený pravý a levý kanál, ale pokud jsou barvy správně, mělo by to být takto.
Zapojeni 3,5 mm jacku #3
hop®

Miki, jde pochopit i ta slátanina a máš to správně...*palec*:)

belpir
hodnocení

0x
hansikii*
hodnocení

Nevím, zda-li jsem to dobře pcohopil. Mělo by se to zapojit takto? Řerveny a bílý jsou kanaly, černy je stínění

Zapojeni 3,5 mm jacku #4
Ne, takto rozhodně ne.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, stínění je společné pro oba kanály, tak jeho drátky můžete smotat v jeden. Nyní máte tři drátky a zapojíte je dle obrázku v odkazu - červený je pravý kanál, bílý je levý kanál a stínění je společné. Postupujte pečlivě - drátky se nesmí spolu dotýkat (zkratovat). Zdravím!

nf.duseknet.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]