Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hudba o telefonu

Od: vydra odpovědí: 9 změna:

Koupil jsem si nový dotikový telefon ,chtěl jsem si stahnout nějaké hezké vyzvánění v mp 3 a nastavit ho jako zvonění ,hudba se sice stahne ale nejde přehrát telefon oznamuje nelze otevřít neschází mi náhodou nějaká aplikace? děkuji za rady

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x

přehrávač má mobil i bez stahování

S "čistým" Androidem mít nemusí.

hodnocení

1x

Když tu skladbu stahneš, v přehrávači jí najdi, jako ji spusť, klepni na 3 tečky a v nabídce vyber "Nastavit jako vyzvánění".

vždyť píše, že mu nejde ani otevřít...

Jak píše akym, nutno v přehrávači nastravit zvolený soubor .mp3 jako vyzvánění. Přesune se tak do nabídky vyzváněcích tónů. A pak možno zde navolit jednu jako všeobecný vyzváněcí tón, nebo přidružovat různé k různým kontaktům.

Jak píše tazatel, NEJDE MU TO ANI PŘEHRÁT. Takže buď ten přehrávač nemá, nebo to má v nepodporovaném formátu, poškozený soubor či zabalené v archivu.

111®
hodnocení

0x

zkus nejdřáve přehrávání, jestli něco najdeš

hodnocení

0x

Stáhni si z GooglPlaye (pokud máš OS Android) nějaký hudební přehrávač. Pak si nakopíruj skladby v .mp3. No a v přehrávači pak bývá možnost (nutno ověřit, zda má uvedenou možnost) - uložit pro volání. Jinak podle verze Androida, u některých si můžeš již snadno vytvořit i svůj vlasní soubor v .mp3, jak nahrávku, tak i namluvit a vložit jako "vyzvánění". Takže můj i manželčin telefon, místo "vyzvánění", u soukromých a často používaných čísel volání, již říkají -volá xxxxx (jméno, případně i příjmení). Takže, pokud hovor nechci přijmout, nereaguji. A pouze pro cizí volání mám nastavenu volací melodii, nebo znělku.

hodnocení

0x

A určitě to má koncovku MP3? Není to třeba ještě v ZIPu nebo nečem? Máte v telefonu nějaký přehrávač hudby? (Aplikace hudba...) pokud ne, stáhněte si třeba "VLC for Android", ten přehraje všechny běžně používané hudební a video soubory. Pokud to ani ten neotevře, bude problém přímo v tom staženém souboru.

Jinak zvonění můžete nastavit přes Nastavení - zvuky - vyzvánění (nebude to asi doslova, liší se to mobil od mobilu) a tam si můžete vhodnou volbou vybrat jakékoliv zvonění v podporovaném formátu z telefonu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]