Nejste přihlášen/a.
Samsung galaxy J5. Nahrála jsem si na mobil písničku na záznamník a uložila na disk. Snažím se písničku dostat jako vyzváněcí melodii, ale nejde to odnikud, když otevřu zvuky, vyzváněcí melodie a vybrat, tak jsou tam ty debilní nahrávky od výrobce a dále z telefonu, otevřu to telefonu objeví se disk, klepnu na melodii a dám vybrat. Bohužel tam zůstane jen melodie od výrobce a ta z disku tam není, tu od výrobce mohu vybrat kteroukoliv. Když to odklepnu na disku, tak to hraje. Dělm něco špatně nebo by to šlo ještě jinou cestou, děkuji.
Tak teďjsem si tuk melodii stáhla z internetu, je v mých souborech a trojtečka pouze nabízí přesunout, nebo kopírovat ato zase do interní plaměti nebo na kartu, nebo přidat zástupce a jksem tam, kde jsem byla, zase to nenabíhzí jak dsotat do vyzváněníá
Dobrý den. Nebo klepněte na ikonu Moje soubory a v některé složce najděte ten Váš soubor. Buď jste si ho nějak pojmenovala, nebo dostal označení od systému- nějaké číslo+ písmena. Já na to mám složku Vyzvánění. Tam pomocí trojtečky vyberete soubor a odešlete jako zvonění nebo zvuk SMS. Vy jste zřejmě ve složce přehrávače a odtud asi nejde soubor odeslat, pouze přehrát.
Soubor je vvšude, v mých souborech, na disku, videorecorder, v seznamu na záznamníku, v paměti tleefonu, na pamětové kartě, ale prostě ho nedokážu dát do vyzvánění, jediná nabídka je tam, cojsem psala v otázce a to nejde. Ale v té trojtečce v mých souborech nabídka na přesun do vyzvánění taky není.
asi jako jinde - už jen v hudbě v tel. najít píseň podržet neboli přiložit prst delší dobu -otevře se nabídka - a pak dát jako nové vyzvánění
Pro tazatelku: Pokud dostaneš skladbu do HUDBY, máš zpoloviny vyhráno. Reakce na popis tomas11: Mám to podobně na starém droidu 2.3.6. Najedu na úvodní obrazovce na displeji na ikonu hudby, objeví se mi skladby, přidržím prstem delší dobu vybranou skladbu (cca 0,5 sec.) a objeví se mi nabídky jako smazat, přehrát, přidat do seznamu stop, hledat, použít jako vyzváněcí tón telefonu. Vyberu Použít jako vyzváněcí tón a poprosím někoho o prozvonění, jestli to funguje. U některých telefonů s Androidem 7 a vyšším jde přímo u vybraného tel. kontaktu např. práce, syn, manžel apod. zvolit libovolnou píseň, opět z vestavěného systému či stažené hudby.
Jde ta melodie přesunout? Já to tedy dělám přes PC,melodii z disku vyjmu a vložím do složky v telefonu,konkrétně do ringtones na vyzvánění a do notifikation na sms. Potom se mi objeví u těch přednastavených...
Mám Samsung Galaxy J5 2016. Svoje vyzvánění řeším takto. Vytvořím v paměti telefonu složky alarm notification ringtones. Do těch složek naházím většínou v mp3 zvuky,co potřebuji. Posléze by měly být ty zvuky vidět v nabídce nativních zvuku Samsungu. Sichruji si ty svoje zvuky také do pamětové karty,pokud jí používám.pro případ naházení mobilu do továrního nastavení. Muže se tak stát,že nybídky jsou dvojité,ale to je fuk.
Vy i ten předchozí jste moc hodní, ale to je jako kdybyste nma mně mluvili čínsky, vůbec nevím, o čem, jde řeč, jak to vytvořit apod.
propojím Samsung s pořítačem kabelem mobil a usb port..Na pořítači naskoči nabídka card a phone. Kliknu na phone levou myší a kouknu,jestli tam jsou notification alarm a ringtones. Pokud jsou,vyjmu z počítače zvuky a naházím je do těchto složek. Pokud tam složky nejsou,vytvořím si je Kliknu na phones levou myší,pravou myší vytvořit složku,přejmenovat třeba na ringtones potvrdit. Do složky dát svoje ton. Je mi 75let a kruci,musel jsem také naučit s tím zápasit.
Pokud se tedy objeví pouze tato nabídka,tak zbývá poslední zoufalý drakonický pokus a sice servat mobil do továrního nastavení. Používám většinou ajtácké tříbodové napadrt,ale zkuste pro laiky,co je je nabídce mobilu. Po připojení kabelem by na vás měla zevlovat nabídka phone a pokud je tam pamětovka,tak i to..Samozřejmě až po dlooouhém restartu a objevení základní nabídky ČESTINA,...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.