Nejste přihlášen/a.
Ahojte, stala se mi taková nemilá věc. Po letech používání mi z ničeho nic nejde zapnout mobil - nereaguje, nerozstvítí se ani display, prostě nic. Zkoušel jsem ho připojit k PC, ale zřejmě je komplet mrtvý a zralý na křemíkové nebe. Mám v interní paměťi telefonu uložená některá potřebná data. Šla by nějakým způsobem zachránit? Dík
zálohoval jste data průběžně do CLOUDU? Google Disk, MEGA.nz a podobně? pokud ano máte ta data tam, stačí se do cloudu přihlásit z PC nebo jiného zařízení.
Pokud jste do cloudu nezálohoval, je to poučení pro příště to skutečně dělat, nic to nestojí, ani datový tarif k tomu nepotřebujete pokud se občas připojujete k WIFI bohatě to tak stačí.
Zkuste připojit k telefonu USB kabel druhým koncem do PC a ověřte zda telefon nereaguje na ADB příkazy, pokud na ně odpovídá, můžete se tak dostat k uložišti skrze ADB (Android Debug Bridge) viz developer.android.com/...
Pokud ne, nezbývá, než se s daty rozloučit a příště hned po prvním spuštění telefonu nastavit zálohování do cloudu.
Dobrý den, pokud to lze, tak ještě zkuste z mobilu na chvilku vyndat baterii, potom ji tam opět správně vložte a mobil zapněte - někdy to pomůže. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.