Nejste přihlášen/a.
Zdravím, hledal jsem rady na internetu a nepomohlo to, proto to zkusím tady. Mám novou TV samsung ze 7.serie. Znicehonic mne přestaly fungovat aplikace. Nejen ze je nemůžu spustit, ale ani nainstalovat. Zkoušel jsem reset TV, reset smart hubu, odpojil jsem TV od elektřiny na 30 minut, nepomohlo. Zkoušel jsem změnit dns server na 8.8.8.8. i na 8.8.4.4. K internetu jsem připojen přes kabel, internet funguje, prohlížeč v TV jede. Zkoušel jsem udělat hotspot pres mobil a propojit k nemu TV, aplikace fungovaly. Samsung podpora mne nepomohla, pravděpodobne bude problem v nastavení mého routeru. Nemáte někdo zkušenost?
Zkoušel jsem udělat hotspot pres mobil a propojit k nemu TV, aplikace fungovaly
Nad tímto bych se zamyslel, přece jen bych zkusil vyměnit připojovací kabel, nikde není psáno že se nemohl pokazit , nabo bych dotáhl bednu co nejblíže k routeu a zkusil s jiným kabelem přimo tam
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.