Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přechod na windows 10

Od: vaclav2 odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

myslíte, že pokud přejdu z win7 na win10, bude se mi notebook sekat? Zatím se neseká a zvládne i např. hru Euro Truck Simulator 2 na střední až vysoké grafické detaily nebo Minecraft na 60až70fps. TADY JSOU PARAMETRY:

ASUS K72J

WIN7 Home Premium

Intel Core-i3-350M, 2.27GHz

4GB RAM- 64bit

ATI MOBILITY RADEON HD5145 1GB

HDD 500GB

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x

se podívej na podporu výrobce, jestli má pro tvůj model W10?

douby*
hodnocení

1x

rozhodně zbytečně riskujete že přechodem něco přestane fungovat nebo bude fungovat hůř, což se stalo už řadě uživatelů a většinou jim nezbylo než se s tím smířit nebo se potupně vracet na verzi 7. Pokud vám 7 vyhovuje, zůtaňte u této verze a nevšímejte sí výhružek stran ukončení technické podpory ... ještě roky budou windows 7 velmi dobře použitelné. A aktualizace od microsoftu jsou tak jako tak často dvousečná zbraň, zrovna ty co vychází pro windows 10 jsou schopny je v některých případech téměř znefunkčnit, což se vám s aktualizacemi pro win 7 stávat nebude, tam vám aktualizace nepřekopou celý systém dvakrát do roka :)

olinl

Souhlas s douby-desítky zrovna s tou podporou pokulhávají, vidím to na noťasech i stolních PC. Za mě ty desítky propadák-samé nesmyslné "doplňky" v podobě Edge apod., rádobypřehledný START, o množství špatně formulovaných podotázkách při nastavování např. PLOCHY nemluvě. Jako kdyby to bylo jen strojově přeloženo nebo se s formulací vět/dotazů někdo nechtěl zabývat. Zlatý XPéčka.

hodnocení

0x

Když "to začalo", přešel jsem na 10 z Win 8,1. Mám taky RAM 4GB a neseká se, ani jiné problémy z aktualizacema to nemá, jen loni po velké jarní aktualizaci úplně zamrzl, musel zasáhnout ajťák. Výhodou bylo, že ntb byl tenkrát celkem nový, ještě nezasekaný vším možným.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]