Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychlovarná konvice přestala svítit

Od: sykorka* odpovědí: 6 změna:

pěkný den - tu konvici mám teprve cca 3 týdny, koupená přes internet, najednou nedává signál, jestli je zapnutá nebo ne, to mi hodně vadí - je to důvod k reklamaci? díky za rady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

9x

jestli funguje a jen nesvítí, i to je důvod k reklamaci, nemáte její stav pod kontrolou..

hodnocení

1x

Reklamovat.

Jinak dříve byly hojne osazovány doutnavkou a dnes již LED kontrolkou, kdy je častější nefukčnost oproti jednoduché doutnavce. Jde spravit, pokud není zatavená součást plast. spínače (zalito epoxy). Pokud je to nějaký šmejd do 500kč, tak bych neřešil. Odejde za půl roku až rok stejně celá.

vanda*

Podle Tvojí odpovědi vidím, že tomu rozumíš, a tak se chci zeptat na přesně opačnou věc: potřebuji, aby konvice NEsvítila... omylem jsem si koupila svítící a otravuje mne to, Dá se s tím něco dělat?

Rozebrat a přerušit drát ke kontrolce. Konce zaizolovat a opět složit.

vanda*

hodnocení

1x

Sice rychlovarná konvice primárně není na svícení *smich* ale na ohřev vody, ale přesto je nesvícení kontrolky u té konvice dost podstatná závada a tudíž je třeba reklamovat!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]