Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze se připojit k internetu

Od: slavo® odpovědí: 6 změna:

Moje smart televize mi poslední dobou hlásí, že se nemůže připojit k internetu - přes wifi.

Napřed pomohlo televizi vypnout a poté zapnout, nebo nastavit znovu připojení - nyní již ne.

Tak jsem to vyřešil drátově a nebo si internet zobrazím z PC přes HDMI kabel.

Nastavovat tovární nastavení se mi nechce protože bych musel nastavení obrazu a dalšího nastavovat znovu.

A chci se zeptat zda lze nějak jednoduše zjistit, zda wifi v televizi funguje a nebo tam něco odešlo.

Televize je koupená v listopadu 2016 a ostatní přístroje se na stejnou wifi bez problému připojí.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
I celkem obyčejné aplikace typu wifi analyzer ti dokážou vytáhnout z routeru seznam připojených zařízení. ( Router přiděluje každému zařízení nové IP ) Pokud by v televizi wifi fungovalo a problém byl až ve zpracování signálu, měl by prográmek televizi najít.
Můžeš zkusit reset routeru abys vyloučil to, že problém je právě v přidělování ip adres na straně routru. To by ti změny v nastavení televize nezpůsobilo.
hodnocení

Právě jako první jsem zkusil reset routeru - modemu i když před resetem ostatní zařízení fungovaly - mobily.

Po resetu se nic nezměnilo.

karel556*
hodnocení

0x

Vytáhnout síťový kabel ze zásuvky nepomohlo? Něco podobného se mě stalo, odpojil jsem od proudu a bylo po problému.

hodnocení

0x

Pravdepodobnou chybou bude nastavenie v televízore. Router nastaví svoju IP adresu a televízor zase svoju.Nastavovať by sa to malo v sieťových pripojeniach televízora. Možno stačí len v televízore pre pripojenie k wifi zadať heslo vašej siete.

hodnocení

To taky už nepomáhá - napřed to pomohlo ale už ne.

hodnocení

0x

Já bych tovární nastavení přeci jen zkusil. Setřídění kanálů si předem uložíte na flešku, v obrazu se toho zas tak moc nastavovat nemusí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]