Nejste přihlášen/a.
Právě že ano, je tam nastaveno i dtv, automatické ladění a poté se tam neuloží nic a píše to ždádný signál
Nejspíš je někde přepnuto na ladění analogového signálu, nebo není vybraná zona Evropa, ale nějaké Thajsko. Trochu si s tím pohrajte.
[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]
Už několikrát jsem se setkal s tím, že automatické ladění nic nenašlo. Pak při ručním ladění to sice trvalo déle, ale TV našla všechny dostupné stanice z pozemního vysílání. Důvod neznám, hlavní pro mě bylo, že TV funguje tak, jak má.
Báro, v každém případě musíte před laděním mít nastaven digitální tuner jako vstup. Pokud nastavíte analogový, nic nechytíte.
Předpokládám, že TV anténu máte připojenou. Ta TV má několik tunerů. Máte vůbec k ladění vybraný ten správný tuner. Aby jste neladila Satelit nebo kabel. Tady na té poradně se často může člověk divit jak je v některých věcech minimální gramotnost.
Tak upřímě to netuším vůbec kde se co nastavuje ohledně tuneru. Máme pozemní anténu a kabel je samozřejmě napojen
Český návod je pochopitelně povinnost prodejce. Pokud není tak tady za 65 Kč
Prodejna by to měla proplatit jako reklamaci
Neznám Vaši TV mohu se jen dohadovat.
Nová TV po zapnutí asi na vás nastavení základních parametrů. Region a Language to jest jazyk nejspíš čeština.
Nepředpokládám že by byla prepnuta na nějaký externí vstup. No musí být vybrán vstup třeba Live TV
Pak najdete Kanály respektive Ladění.
Asi uvidíte Automatické a potvrdíte a to je chyba
V tom menu najdete třeba Režim programu a pod. Možná tam uvidíte poznámku Satelit.
Tam musíte změnit volbu třeba na Anténa
Teprve potom se vrátit na Automatické ladění a potvrdit
Pokud mje televizor nový,pak vás měli v prodejně upozornit,že bude třeba ještě Set top box.Ale ještě jeden problém se tu neřešil,tedy nastavení zdroje signálu,tedy použitý vstup.Je nutno vybrat DTV,,HDMI(1,2,3,4)Scart i další.
JABRAKA
V čem máš problém? Nepoučuji jen jsem upozornil aby pani zbytečně nehledala jiný vstup pro anténu.A jinak Set-top boxy H.265/HEVC
na mne to dělá dojem, že paní má TV v režimu PRODEJNA , takže asi neprovedla instalaci a nepřepla se do režimu DOMÁCNOST, to pak nic nenaladí..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.