Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte ..jde tento tarif (O2 Internet v mobilu) na nokii 5800 XM ...abych mohl psát přes icq zprávy a přes skype také pak abych mohl být na internetu...
A chci se také zeptat jesik to má FUP děkuji moc
doplněno 28.12.09 19:54:Zde odkaz : cz.o2.com/...
Hele, já mám nokii 5800 taky mám tento tarif ten 02 internet v mobilu a net funguje supr i icq, skype, facebook atd. Jestli bych mohl doporučit tak na ICQ a Skype teento prográmek: nimbuzz.com/...
Také mám O2 Internet v mobilu a nemůže si stěžovat.Lze přes něj přepojit cokoliv...
FUP tam myslím není,jestli tam je,tak jsem o něm doposud nevěděl a to internet v mobilu využívám docela často...
OT : Petře,proč jsi zakládal novou otázku,když ses na to samé ptal myslím 23.12.2009? Nebo proč jsi mi nenapsal na ICQ,když jsem ti ho napsal...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.