Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O2 Internet v mobilu

Od: petr0007* odpovědí: 5 změna:

Prosím poraďte ..jde tento tarif (O2 Internet v mobilu) na nokii 5800 XM ...abych mohl psát přes icq zprávy a přes skype také pak abych mohl být na internetu...

A chci se také zeptat jesik to má FUP děkuji moc

doplněno 28.12.09 19:54:

Zde odkaz : cz.o2.com/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomasp*
hodnocení

0x

Hele, já mám nokii 5800 taky mám tento tarif ten 02 internet v mobilu a net funguje supr i icq, skype, facebook atd. Jestli bych mohl doporučit tak na ICQ a Skype teento prográmek: nimbuzz.com/...

petr0007*
hodnocení

Díky moc máš odpověd ve vnitřní poště...

petr0007*
hodnocení

Tak nic...asi nejsi registrovanej takže ti napíšu sem...

Hele koukám že by si mi mohl poradit ještě s více věcma na tuhle nokii mám jí teprve od Vánoc takže moc toho neumím..máš icq? nebo skype? díky moc

tomp

Jj skype: Tomáš Pazderák

pepyk93*
hodnocení

0x

Také mám O2 Internet v mobilu a nemůže si stěžovat.Lze přes něj přepojit cokoliv...*smich*

FUP tam myslím není,jestli tam je,tak jsem o něm doposud nevěděl a to internet v mobilu využívám docela často...:)

OT : Petře,proč jsi zakládal novou otázku,když ses na to samé ptal myslím 23.12.2009? Nebo proč jsi mi nenapsal na ICQ,když jsem ti ho napsal...*ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]