Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chceme koupit synovi bezdrátová sluchátka a vybíráme mezi Honor FlyPods Lite a Huawei Bluetooth sluchátka FreeBuds Lite. Můžete nám poradit, jaké vybrat?
Pokud bezdrát, pak doporučuji spojená... Protože ztratit jednu pecku je velmi jednoduché. Zvlášť v zimě bude každou chvilku nějaká ta pecka na zemi.
Já synovi vybral tyto. Je spokojen. Jiný než tento způsob považuji za rizikový.
A cena? Pokud chcete kvalitní a drahá sluchátka, pak nehledejte v těchto peckách...
V tom případě ta nespojená nekupujte ta nejdražší - mrkněte se na recenze a akce... Vámi uvedená bych nekoupil i kvůli dané ceně. Nemyslím si, že jsou tak kvalitní, jak vysoká je cena.
Spojená se mu v zimě budou zachytávat za bundu a šálu, taky to není nejlepší řešení. Já mám nespojená tyto: QTY T1C
Hrajou velmi kvalitně, nedělají problémy, jsou velmi levná, drží dobře, ale že se může občas rozhodnout opustit ucho, to je pravda a venku ho už nenajdete. Pokud někomu drží v uších applovská bezdrátová, jsou nejlepší, ale existují uši, které jsou s nimi naprosto nekompatibilní a nejde to změnit. A taky jsou hodně drahá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.