Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupili jsme novu pračku Hisense WFEH9014VA

Od: sabina odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

prosím o pomoc, koupili jsme novou pračku Hisense WFEH9014VA, nebere nám ale vůbec aviváž. Zkoušeli jsme už zvýšit i tlak vody. A do přihrádek všech jsme ji taky nalili, ale proste nebere jen jednou vzala při malém stupni praní.

Prádlo nevoní. Potřebovala bych posím podrobný popis, jak pračku navolit aby brala aviváž nebo kam zavolat?

Přeji krásný den a moc děkuji za odpovědi.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x

Vy k ní nemáte návod? abyste koukl které programy aviváž vynechají?

douby*

český návod k použití je zde obchody24.cz/...

hodnocení

0x

Kam máte zavolat? Inu na servis značky Hisense, kam jinam?

zuzana*

Dobrý den, zistili ste to prosím? Mám ten istý problém , dakujem ,

douby*
hodnocení

0x

na konkrétní produkty bych se ptal v produktové poradně třeba na heurece kterou spravuje často řada specializovaných eshopů které se v problematice orientují viz pracky.heureka.cz/... ... jinak samozřejmě servis hisense telefon 800 105 505

olinl
hodnocení

0x

Lze to řešit nalitím aviváže po posledním ždímání do kaslíku pro zmiňovanou aviváž. Trochu krkolomné, ale spoustu praček a to od různých výrobců to má takhle nešťastně vymyšleno, že tu aviváž buď z kaslíku nevymyje všechnu nebo ji vyplaví dřív.

hodnocení

0x
Já bych si přečetl návod k obsluze. Mě by spíš zajímalo, jak se zvyšuje tlak vody...?
alessio
Pres regulátor tlaku vody

hodnocení

0x

@zuzana

Možná nemístná otázka; ale máte navolenou aviváž tlačítkem G? Je to přehledná tabulka jednotlivých programů a funkcí...Pokud ano, pak dejte foto nádobky na prací prostředky s jednotlivými "přihrádkami"a druhé s vyndanou nádobkou na aviváž; můžete i samotnou nádobku aviváže...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]